Kasteel Tivoli – Kasteel voor events
Kasteel Tivoli is al meer dan 2 eeuwen een bekend monument in Mechelen. In 2013 startte er een nieuwe episode voor het kasteel, wanneer een nieuw management het volledig herinrichtte, er feestzalen en vergaderzalen in onder bracht en een stijlvol restaurant in opstartte. Het kasteel is gelegen in een 4 Ha groot domein met majestueuze bomen, een prachtige vijver en verzorgde Engelse tuin. Naast het kasteel is er een grote, ruime parking voor de gasten.

Voor feesten

Ook voor huwelijksfeesten, familiereünies, walking dinners, recepties, enz. is Kasteel Tivoli de gedroomde locatie. Er wordt voor ieder evenement een formule op maat ontwikkeld door een team van ervaren adviseurs.

Restaurant

Het restaurant van Kasteel Tivoli heeft een verzorgde kaart van Franse gerechten, met bijpassende wijnen. Men kan er terecht voor een snelle zakenlunch, maar ook voor een uitgebreid 4 gangen maaltijd, afgerond met een smakelijke koffie of één van de dranken van de uitgebreide degustievenkaart.

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij Kasteel Tivoli beroep doen op één van de vele seminarie- of vergaderruimtes. Ze kunnen er beschikken over de modernste voorzieningen, zoals beamers, draadloos internet, presentatiemogelijkheden enz.

Er kunnen evenementen tot 400 personen worden georganiseerd op Kasteel Tivoli. Volgende ruimtes zijn ter beschikking en kunnen indien nodig worden gecombineerd:

De Orangerie:       250 m2                gelijkvloers

Grote Zaal:            70 m2                 1e verdieping

Lounge:                 55 m2                 1e verdieping

Klein salon:            35 m2                 1e verdieping

Meeting room 2:    20 m2                 2e verdieping

Meeting room 1:    55 m2                 2e verdieping

 

Tuin:

Het Kasteel is gelegen in een 6Ha groot domein. Achter het kasteel, aan de kant van de Orangerie is een verzorgd terras waar van een drankje en een hapje kan genoten worden. Recepties kunnen op het terras op de 1e verdieping worden georganiseerd bij mooi weer.

Voor de kleinsten:

Is er een meer tot de verbeelding sprekende omgeving voor kinderen dan een kasteel?
Aangrenzend aan de tuin van het kasteel is er een speeltuin en kinderboerderij terug te vinden.
Bovendien zijn er een aantal gerechten op het menu terug te vinden voor de kids!

Muziek:

Voor feesten, seminaries of recepties is er een professionele muziekinstallatie aanwezig of kan er indien gewenst, een formule op maat worden ontwikkeld.

Parking:

Er is een ruime parking naast het kasteel. U en uw gasten kunnen dus zonder problemen een plaatsje vinden voor de wagen.

Virtueel bezoeken via Google maps