Outfort biedt een unieke setting waar oud en nieuw samenkomen op het historische Fort 8 in Hoboken. Te midden van de natuur, biedt deze authentieke locatie, met zalen zoals de Capponiera en Officieren Kamers, de perfecte ambiance voor vergaderingen, evenementen en teambuilding. JÖRD catering zorgt voor een smaakvolle ervaring die aansluit op het thema van uw event, of het nu gaat om een feestzaal met barbecue. Bij Outfort geniet u van stijl, romantiek en klasse.

3 redenen om Outfort te kiezen voor uw personeelsfeest:

  1. Praktisch: 130 gratis parkeerplekken, gratis Wifi, diverse zalen, plenaire ruimte, aanwezige beamer en projectieschermen, flipcharts, teambuildingmogelijkheden, en meer.
  2. Catering op maat: Als locatie beheerd door JORD catering, kunnen zij uw cateringidee volledig op maat uitwerken, ongeacht uw budget. Van een kleine receptie tot een zittend diner voor 150 gasten!
  3. 4 zalen op maat van uw event: Capponeira (150 zittende gasten, 250 staande gasten), Hoofdfront (250 staande gasten), 2 seminariezalen (50 gasten).

Heeft onze zaal uw interesse gewekt voor uw volgende event? Wilt u een brochure of een aangepaste offerte ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we werken graag samen iets uit. Indien u liever langskomt voor een gesprek, stellen wij met plezier meteen uw aangepaste offerte op.

Ontdek onze verschillende mogelijkheden :

https://outfort.com/files/drankenlijst.pdf
https://outfort.com/files/teambuilding.pdf
https://outfort.com/files/brochure_business.pdf
https://outfort.com/files/keuzemenu_festival.pdf
https://outfort.com/files/keuzemenu.pdf