Een Stijlvol Juweel in Antwerpen: Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt

Gelegen in het hart van de beroemde diamantwijk, nabij het prachtige Centraal Station, vind je het Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt. Dit elegante viersterrenhotel biedt een aangename vakantiebestemming, een veelzijdige locatie voor congressen en een stijlvolle city lounge. Het bruisende stadscentrum van Antwerpen ligt op loopafstand, met kleurrijke winkelstraten zoals de Meir en een overvloed aan kunst en cultuur die iedereen die de stad bezoekt zal bekoren. De talloze bezienswaardigheden maken elk verblijf hier tot een onvergetelijke ervaring.

In mei 2009 werd het Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt bekroond met de prestigieuze “5 Hamer” classificatie (op een schaal van 1 tot 5), waarmee het zich als het eerste Belgische hotel mocht kronen tot een van de toplocaties voor zakelijke evenementen in België en Nederland. Deze classificatie is toegekend door www.vergaderhamer.be.

Met dertien multifunctionele vergaderruimten, variërend in grootte tot 266m² en de mogelijkheid tot gedeeltelijke samenvoeging, biedt het hotel een ideale omgeving voor vergaderingen en werkbijeenkomsten. Alle vergaderruimten zijn voorzien van daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping.

Onze vergaderruimten beschikken over:

  • Eigentijds meubilair
  • Moderne audiovisuele apparatuur
  • Draadloos internet (W-LAN)
  • Airconditioning

In 2019 onderging ons hotel een complete transformatie. De 12e verdieping is nu de WTC Antwerp Sky Lounge, met 3 multifunctionele vergaderruimten en een adembenemend uitzicht over de stad Antwerpen. Sinds onze samenwerking met het World Trade Center onderscheiden we ons met een Urban Chic interieur, eigentijds meubilair en een ongeëvenaarde omgeving. Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor je bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze offertes worden altijd op maat gemaakt om aan jouw wensen en budget te voldoen.

Reis je met de auto naar de stad? Onze grote ondergrondse parkeergarage zorgt voor een stressvrije aankomst en vertrek. Je kunt je parkeerplaats van tevoren reserveren tegen een gereduceerd tarief! Bezoek www.interparking.com / Parking Centraal (Antwerpen) voor meer informatie. Bovendien zijn bus-, tram- en treinverbindingen op loopafstand of in de directe omgeving beschikbaar.

Onze vernieuwde lobby beschikt over een luxe 360° bar met een warme sfeer en loungemuziek. Voor een zakelijke afterwork borrel in een unieke omgeving ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je graag op een externe locatie werken met alle standaard voorzieningen en een exclusieve touch? De WTC Antwerp Business Lounge biedt een co-working space met vele voordelen, inclusief! Nog geen WTC-lid? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!