Waar Zakelijk en Natuur Samenkomen

Op zoek naar een idyllische vergaderlocatie, rustig gelegen tussen Antwerpen en Brussel, met voldoende parkeergelegenheid? Dan is het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel de perfecte bestemming.

Dit park huisvest veelbelovende startups, groeiende ondernemingen en grote bedrijven binnen de sectoren Gezondheid & Milieu. Ons Incubator Darwin-gebouw biedt een inspirerende werkplek voor start-ups. De spil van deze ruimte is onze gezellige koffiebar Harriet, waar onze barista de beste koffie serveert, wat een vleugje verfijning aan je werkdag geeft. Op ons kleine lunchmenu staan soepen en croque-monsieurs. Sinds 2023 hebben we ook het Isala-gebouw, een ideale locatie voor groeiers en grote bedrijven.

Isala Gebouw: Rosalind Franklin

In ons pas opgeleverde Isala-gebouw, vernoemd naar Isala Van Diest (1842-1916), België’s eerste vrouwelijke arts, bieden we de ideale omstandigheden voor vergaderingen. Onze met airconditioning uitgeruste Rosalind- en Franklin-zalen zijn perfect voor conferenties, trainingen, grote vergaderingen, presentaties, lezingen, persconferenties en andere evenementen. De tussenmuur tussen beide conferentiezalen kan snel worden verwijderd, waardoor de Rosalind Franklin (capaciteit 100 personen) ontstaat. Rosalind (30 personen) staat standaard in U-opstelling, terwijl de Franklin-zaal (40 personen) is opgesteld in theateropstelling. Indien gewenst voorzien we ook in deze ruimte bijpassende lessenaars voor handig notities maken. Beide zalen hebben state-of-the-art schermen die eenvoudig kunnen worden aangesloten op uw laptop via de Clickshare-software. Hierdoor kun je bedrijfspresentaties geven die indruk maken. De aangrenzende foyer biedt een gezellige plek om te ontspannen na afloop of voor netwerkmomenten en kan ook worden gehuurd voor ontvangst- of netwerkevenementen.

Kleine Vergaderingen: Crick, Watson, Wilkins

Voor kleinere vergaderingen of online bijeenkomsten bieden we vergaderruimtes met de toepasselijke namen Watson, Crick en Wilkins. Alle drie de ruimtes bieden plaats aan maximaal acht personen.

Voor diegenen met trek hebben, hoeft niemand ver te lopen. Op de begane grond bevindt zich onze foodroom waar je gebruik kunt maken van een snack- en frisdrankautomaat. Wil je je gasten trakteren op een warm diner, dan biedt onze multifunctionele evenementenruimte cateringbedrijven toegang tot geavanceerde oven- en koelsystemen voor jouw toekomstige bedrijfsevenement.

Foyer

Tussen vergaderingen door kun je ontspannen in de foyer met een koffieautomaat. Gecombineerd met de foyer zijn onze Boardroom Toxodon en Auditorium Beagle ideaal voor netwerkevenementen of symposia, met cateringfaciliteiten van Coffee Bar Harriet.

Parkeren en Team

Parkeren is eenvoudig dankzij onze ruime parkeerplaats aan de overkant van het Isala-gebouw. Een ervaren team staat klaar om je te helpen bij de planning en het soepel verlopen van je evenement.

Als onze vergaderzalen en evenementenruimtes niet helemaal aan je wensen voldoen, bekijk dan zeker onze pagina over Incubator Darwin, op slechts een minuut lopen van het Isala-gebouw.