Priorij Corsendonk – Evenementenlocatie in Oud-Turnhout

Plannen voor een feest en op zoek naar een unieke locatie? Dan kan je in De Kempen niet voorbij Priorij Corsendonk. De eeuwenoude zalen en de Renaissance tuinen ademen geschiedenis en traditie. Tel daarbij een verrukkelijke keuken, een prima bediening en een swingende DJ en het wordt een dag om nooit te vergeten. Priorij Corsendonk rekent voor u feest een all-in prijs wat verrassingen achteraf uitsluit. Al je zorgen worden uit handen genomen zodat je nog maar één ding te doen staat en dat is te genieten van een prachtig feest.

Het kader waarin het feest plaatsvindt, is sowieso indrukwekkend: de monumentale Kapittelzaal met zijn originele ramen en oude wandtapijten, de mysterieuze Gewelvenkelder, het Open Pand en natuurlijk de historische tuin, waar bij mooi weer het ontvangst plaatsvindt. Afhankelijk met hoeveel mensen je wil feesten, is er altijd wel een zaal op maat. Vaak wordt in de ene ruimte het diner geserveerd en verhuis je naar een andere voor het dansfeest. Maar het is ook mogelijk om het ganse feest in één ruimte te organiseren.

Bij Priorij Corsendonk kan u terecht voor uw huwelijksfeest, jubileum, communie- of lentefeest, maar ook voor een bedrijfsfeest, themafeest of een galabal.