Waarom Sky Venue by Corsendonk Hotels kiezen?

Ontdek de allure van Sky Venue by Corsendonk Hotels: de ultieme ontmoetingsplek op 70 meter hoogte!

Corsendonk Turnova verwelkomt met trots de nieuwste toevoeging: ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Gehuisvest op de op één na hoogste verdieping van de Turnova toren in Turnhout, biedt deze unieke locatie een ongeëvenaard panoramisch uitzicht en is het geprezen als de beste vergaderlocatie van 2023 in België. Met vijf veelzijdige vergaderzalen en een adembenemend 360° uitzicht over Turnhout en omstreken, is het de ideale setting voor succesvolle bijeenkomsten.

De bijzondere Sky Venue biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst, of het nu gaat om bedrijfsevenementen, vergaderingen, recepties of andere gelegenheden. Combineer je vergadering met een culinaire ervaring door samen te werken met gerenommeerde restaurants zoals die van Alex Verhoeven en lokale bistro’s.

Corsendonk Turnova, een luxe 4-sterrenhotel met 97 kamers, bevindt zich op loopafstand en biedt de perfecte gelegenheid voor een luxueuze overnachting na je bijeenkomst of evenement. Begin je dag goed met een rijkelijk ontbijtbuffet en geniet van gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna, infrarood en waterparadijs, om volledig te ontspannen na een drukke dag vergaderen.