Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt: Een Oase van Stijl en Comfort in het Hart van Antwerpen

Midden in de befaamde diamantwijk, nabij het indrukwekkende Centraal Station, vind je het Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt. Dit elegante viersterrenhotel is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie, een veelzijdig congrescentrum en een trendy city lounge, allemaal in één. Op loopafstand bevindt zich het bruisende stadscentrum van Antwerpen, met kleurrijke winkelstraten zoals de Meir en een overvloed aan kunst en cultuur, waardoor het een onmisbare bestemming is voor elke bezoeker. De vele bezienswaardigheden van de stad mag je zeker niet missen, waardoor elk verblijf hier een unieke ervaring wordt.

Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt ontving begin mei 2009 als eerste Belgische hotel de prestigieuze “5 Hamer” classificatie (op een schaal van 1 tot 5), wat het meteen tot een van de topzakenadressen in België maakte. Deze classificatie geldt voor zowel Nederland als België en is ingevoerd door www.vergaderhamer.be.

Met dertien multifunctionele vergaderruimten, variërend in oppervlakte tot wel 266 m² en de mogelijkheid tot gedeeltelijke samenvoeging, bieden wij een aangename omgeving voor vergaderingen en werk. Alle vergaderruimten genieten van natuurlijk daglicht en bevinden zich op de 2e, 3e of 12e verdieping.

Onze vergaderruimten zijn voorzien van:

  • Stijlvol meubilair
  • Moderne audiovisuele apparatuur
  • WiFi
  • Airconditioning

In 2019 heeft ons hotel een complete transformatie ondergaan. De 12e verdieping staat nu bekend als de WTC Antwerp Sky Lounge en herbergt drie multifunctionele vergaderruimten met een panoramisch uitzicht over de stad Antwerpen. Na de samensmelting met het World Trade Center onderscheiden we ons met ons Urban Chique interieur, eigentijds meubilair en een omgeving die zowel aangenaam als adembenemend is. Als je op zoek bent naar een unieke setting voor je bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze offertes worden altijd op maat gemaakt om aan je wensen en budget te voldoen. Reis je met de auto naar de stad? Maak je geen zorgen, onze ruime ondergrondse parkeergarage zorgt voor een stressvrije aankomst en vertrek. Reserveer je parkeerplaats van tevoren tegen een gereduceerd tarief! Bezoek www.interparking.com / Parking Centraal (Antwerpen). Bovendien zijn bus-, tram- en treinverbindingen op loopafstand of in de nabijheid beschikbaar.

Onze vernieuwde lobby biedt een luxueuze 360° bar met een warme ambiance en loungemuziek. Voor een zakelijke afterworkborrel in een unieke omgeving ben je bij ons ook aan het juiste adres! Werk je graag op locatie met standaardvoorzieningen en een exclusieve uitstraling? De WTC Antwerp Business Lounge biedt een co-workingruimte met vele voordelen, inclusief! Ben je nog geen WTC-lid? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!