Felix Food Klub

Bij Felix Food Klub draait alles om geluk, gezelligheid en gastronomie. Gevestigd in een authentiek pakhuis met uitzicht op het Willemdok en een terras op het Eilandje, geeft deze unieke locatie een bijzondere uitstraling aan elk evenement. Met diverse zalen bieden we ruimte voor maximaal 700 staande gasten in een prachtig historisch gebouw midden in Antwerpen.

Het Salon

Of het nu gaat om een receptie, huwelijksfeest, een uitgebreid 3-gangenmenu, buffetformule of walking dinner, het kan allemaal in ons salon. Deze multifunctionele ruimte wordt gekenmerkt door authentieke zuilenrijen die een magische intimiteit creëren. De strakke lijnen van het oorspronkelijke pakhuis zijn smaakvol gecombineerd met warme materialen en sfeerverlichting.

Voor bedrijfsevenementen biedt Felix Food Klub alle moderne audiovisuele faciliteiten, zoals 3 beamers, 3 projectieschermen, een draagbare microfoon, sprekersgestoelte, wifi en een podium. Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product, een seminarie, een persvoorstelling of een personeelsfeest, het salon is er geschikt voor!

De Living

De witte zuilen keren terug in de Living, waar de charme van het oude pakhuis weer tot leven komt. De Living kan exclusief worden gehuurd, zodat je in combinatie met ‘Het Salon’ over de volledige vleugel van Felix Food Klub beschikt. Ideaal voor presentaties in het salon of feesten na het dineren in het restaurant.

De Lichtstraat

In combinatie met het Salon kan de indrukwekkende Lichtstraat exclusief worden gebruikt. Perfect voor aperitieven, zomerse recepties en walking dinners. De Lichtstraat kan worden verlicht met een lichtslinger en uplighters in de door jou gekozen kleur. Het gebruik van ons achterdoek zorgt voor een extra touch. De overdekte straat verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad, wat een extra dimensie geeft aan jouw evenement.

Atelier Demeyere

Deze intieme ruimte is ideaal voor kook-, cocktail- en andere workshops, of een exclusieve chef’s table experience. Met een flatscreen ter plaatse is deze ruimte ook geschikt voor vergaderingen op het Eilandje. Aanwezig zijn 22 stoelen rond de tafel, 2 volledig uitgeruste kookeilanden, een volledige bar en een LED-scherm met HDMI.

Het Zomerterras

Gedurende de zomermaanden juni tot september breiden we uit met een zomerterras. Met een houten vloer en een stretchtent erboven, biedt het plaats aan ongeveer 100 personen. Uitbreiding naast de houten vloer maakt het mogelijk om tot 200 mensen te ontvangen op het terras. De directe nabijheid van het Willemdok maakt dit terras perfect voor een zomerse receptie of een dessertenbuffet bij zonsondergang.