Kasteel Tivoli – Seminaries in een kasteel

Domein ‘Tivoli’
Kasteel Tivoli is al meer dan 2 eeuwen een bekend monument in Mechelen. In 2013 startte er een nieuwe episode voor het kasteel, na een grondige renovatie en heropwaardering van het interieur. Er werden feest- en vergaderzalen en een stijlvol restaurant in onder gebracht. Het kasteel is gelegen in een 6 Ha groot domein, een oase van rust met majestueuze bomen, een prachtige vijver en verzorgde Engelse tuin. Naast het kasteel is er een grote, ruime parking voor de gasten.

Kasteel Tivoli is ideaal gelegen, op een boogscheut van de E19 en nauwelijks 10 minuten van Brussel en 15 min van Antwerpen.

Events
Kasteel Tivoli is de ideale locatie voor een congres, seminarie, productvoorstelling of personeelsfeest. Het ruime aanbod van verschillende polyvalente vergader- en feestzalen met een capaciteit tot 250 personen zorgen voor talloze mogelijkheden.

Restaurant
U kan terecht in ons restaurant voor een snelle lunch of om lekker uitgebreid te tafelen. Ons nieuwe keukenteam verwent u met heerlijke culinaire creaties. Uiterst zorgvuldig geselecteerde topwijnen zorgen voor de perfecte aanvulling.

Een democratische menukaart, wekelijkse suggesties van de chef, kwalitatieve gerechten en een vriendelijke bediening zorgen voor een toegevoegde waarde aan uw event.

Virtueel bezoeken via Google maps