Vergaderen

Het Radisson Blu Ulysse Resort & Thalasso beschikt over een prachtige, authentieke Berberstent van 380 m2 op het hoteldomein. Hier organiseert u meetings tot 300 deelnemers. Annex verschillende break-out rooms. De tent ligt te midden van de prachtig aangelegde bloementuin en is uitgerust met alle moderne audiovisuele middelen en voorzien van een ultrasnelle internetverbinding.

Congressen 

In de prachtige Berberstent van het hotel, te midden van een schitterende bloementuin, ontvangt u tot 300 congresgangers in alle comfort. Rondom de tent kunnen verschillende break-out rooms voorzien worden. Het hotel beschikt verder over 238 moderne en elegante kamers en een prachtige wellness. Het biedt ook tal van mogelijke incentive-programma’s en excursies aan naar Djerba, de Sahara en andere hotspots.

Events

Het Radisson Blu Ulysse Resort & Thalasso is een gedroomde locatie voor feeërieke events. In de fraaie en typische Berberstent in de bloementuin van het hotel ontvangt u tot 300 gasten in een buitengewone setting. Ook culinair mag u zich aan een unieke ervaring verwachten: internationale en lokale gastronomie gaan hier hand in hand en zorgen voor de kers op de taart van een ongetwijfeld uniek momentum.