Strantwerpen is een unieke strandlocatie aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in heel zijn pracht. Onze locatie geeft uw event het karakter dat ze verdienen via ons ervaren team. Een traject waarbij ‘totale ontzorging’ centraal staat.

Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen en een terras dat gedeeltelijk overdekt is, alle troeven zijn aanwezig om uw event op Strantwerpen te organiseren!

De zomerse sfeer, die Strantwerpen typeert, zorgt ervoor dat uw gasten direct in een ontspannen stemming zijn! Maar ook tijdens de winter moet Strantwerpen niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zijn zicht op het witte strand werkt ook tijdens winterse dagen inspirerend!

CAPACITEIT

Theaterstijl: 180 pax
Walking Diner Zonder Bufetten (Excl. terras): 200 pax
Walking Diner Met Bufetten (Excl. terras): 150 pax
Ingerichte Keuken: 100 pax
Party: 500 pax

Elk event is verschillend, maar elk event moet evenwel altijd perfect zijn!

Ook als full-service eventlocatie begrijpen wij dat maar al te goed. Als organisator kunnen we dan ook reeds vele jaren terugblikken op events op maat, stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen voor onze klanten.

Wenst u uw event, van creatie tot organisatie, volledig aan ons over te laten? Dat kan. Probleemloos.

Wees gerust, wij zorgen alvast voor één aanspreekpersoon voor zowel catering, entertainment als techniek. Ons credo:

“Samen bespreken we de leuke dingen, maar over de praktische kant van het verhaal moet u zich geen zorgen maken!”.

Bij Strantwerpen hebben wij een gedreven team van medewerkers met heel wat jaren ervaring achter de kiezen, elk met zijn/haar specialiteit. Talenten die bijdragen aan die fantastische beleving. Kom eens langs op locatie zodat we de mogelijkheden ter plaatse kunnen bekijken.