Viersterrenhotel Van Der Valk Mechelen

Ondergebracht in het imponerende gebouw aan het Rode-Kruisplein in Mechelen, biedt het gloednieuwe 4*Van der Valk hotel Mechelen een waaier aan mogelijkheden aan om u en uw genodigden een onvergetelijke dag en/of avond te bezorgen.

Of het nu om een huwelijk, bedrijfsevent of kleine meeting gaat, de combinatie van in-house catering, 124 beschikbare kamers, 6 multifunctionele vergader/ feestzalen én een professioneel event team maakt dat we u een totaalpakket kunnen aanbieden voor al uw meeting- en eventbehoeftes.

Faciliteiten

Het Van Der Valk hotel Mechelen beschikt over 6 multifunctionele vergader- en feestzalen met een capaciteit tot 200 pax in theateropstelling, 224 in dinersetup.

De modulaire inrichting van het hotel maakt het mogelijk om de polyvalente ruimtes aan mekaar te verbinden om op die manier aan al uw vereisten te kunnen voldoen. Vier het succes van een geslaagde meeting met een lekker drankje in de uiterst gezellige “Bar Bernard”. Voor een heerlijke zakenlunch of 3 gangen menu schuift u aan tafel in restaurant “Ouwen Dok”, waarvan de naam verwijst naar de oorspronkelijke bestemming van het pand. Elke vrijdagavond genieten van een heerlijk Live Cooking Buffet: ontdek het uitgebreide aanbod in onze prachtige zaal met zicht op de siervijver. Voor een verrukkelijke brunch bent u elke zondag bij ons aan het juiste adres.

Locatie

Gelegen vlakbij de afrit van de E19 bent u op een boogscheut verwijderd van het historische stadscentrum van Mechelen. Uw auto kan u kwijt op de ruime parking voor het hotel. Komt u liever met de trein, dan staat u 10 minuten na aankomst in Mechelen Centraal via het openbaar vervoer in onze prachtige lobby.