Waarom kiezen voor Sky Venue by Corsendonk Hotels?

-Beste vergaderlocatie van het jaar 2023 in België
-Unieke Sky Venue met panoramazicht
-Luxe 4-sterrenhotel op wandelafstand

SKY VENUE BY CORSENDONK HOTELS

Sky Venue by Corsendonk Hotels: een unieke meetinglocatie op 70 meter hoogte!

Ontdek de nieuwste toevoeging aan Corsendonk Turnova: ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Gelegen op 70 meter hoogte, op de op één na hoogste verdieping van de Turnova toren in Turnhout, is deze vergader- en eventlocatie de hoogstgelegen in de regio. Gekroond tot beste vergaderlocatie van het jaar 2023 in België, biedt deze ruimte niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook alle nodige faciliteiten voor succesvolle bijeenkomsten.

De unieke Sky Venue beschikt over vijf modulaire vergaderzalen met een panoramisch 360° uitzicht over de stad Turnhout en haar omgeving. Je kunt je vergadering ook combineren met een lunch of diner, waarvoor we samenwerken met de gerenommeerde restaurants van Alex Verhoeven en diverse lokale bistro’s. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, vergaderingen, recepties of andere gelegenheden, deze locatie biedt een unieke setting voor elk event.

CORSENDONK TURNOVA

Corsendonk Turnova, een luxe 4-sterrenhotel met 97 kamers, is centraal gelegen in Turnhout. Het hotel is gelegen op wandelafstand van onze Sky Venue. Het is de perfecte locatie om na jouw meeting of event te genieten van een luxueuze overnachting. ’s Ochtends kun je aanschuiven aan een rijkelijk ontbijtbuffet, waardoor je de dag goed kunt beginnen.

Ontspannen na een drukke dag vol vergaderen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellness van het hotel. Je kan er genieten van een sauna, infrarood en water paradise. Terwijl je tot rust komt in de relaxatieruimte kan je genieten van een mooi zicht over de omgeving van het hippe stadsdeel Turnova. Massages kunnen op reservatie bij geboekt worden via de receptie. Ideaal om na jouw meeting of event even te ontspannen!

Faciliteiten

  • Beamer/scherm
  • Clickshare-systeem
  • Hybride meeting mogelijk
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie Licht
  • Terras
  • Rolstoelvriendelijke locatie