Floreal Group verzorgt uw event op maat van A tot Z

Teambuildings

Op zoek naar een locatie in de Ardennen of aan de kust voor jouw teambuilding of evenement? Bij Floreal Group hebben we gezellige en betaalbare accommodaties ter beschikking op verschillende locaties binnen België.

Ben jij op zoek naar de ideale uitvalsbasis voor een interessante en rustgevende teambuilding met jouw organisatie, bedrijf of vereniging? Ontdek samen wat voor een fantastische invloed een dag- of weekenduitstap in de natuur kan hebben op het groepsgevoel binnen jouw bedrijf. Een leuke accommodatie, complete service en lekkere maaltijden onder één dak zijn alvast verzekerd. Nood aan tips en originele activiteiten in de buurt? Wij helpen jou graag op weg om de juiste contactpersonen te vinden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een hernieuwde teamspirit naar huis terugkeert. Boost de sfeer in jouw team met een teambuilding aan de Belgische kust, de Ardennen of Picardisch Wallonië!

Seminaries

Voor (zakelijke) seminaries bieden we uitstekende verblijfsmogelijkheden en complete service op onze 4 locaties in België.

Lijken de Belgische Ardennen of onze mooie kust jou de ideale regio voor een (zakelijk) seminarie? Kies dan voor een rustgevend, aangenaam kader voor jouw (zakelijke) seminarie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast een grote accommodatiecapaciteit beschik je bij Floreal Group over ruime vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 700 personen. Ga met jouw bedrijf voor de complete service en geef jouw gasten, werknemers of vrienden een gezellig kader tijdens jouw event.

Vergaderzalen

Maak jouw keuze uit een van de 35 vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 700 personen. Volledig met complete service en restaurant ter plaatse.

Op zoek naar een grote vergaderzaal voor jouw event, bedrijfsfeest of seminarie? Bij Floreal Group kies je uit tal van kleine en grote vergaderzalen verspreid over heel België. En als u behoefte heeft aan een grotere locatie, hebben we zelfs een auditorium met 640 vaste zitplaatsen in Blankenberge. Onze zalen zijn volledig uitgerust met hoogwaardige audiovisuele apparatuur, zodat uw vergaderingen vlekkeloos verlopen.

Ontdek hier alle Floreal locaties en accommodaties die perfect geschikt zijn voor uw vergadering of evenement : www.florealgroup.be