The Lab is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de voegere domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events. Van huwelijksfeest tot congres: The Lab is klaar voor elk experiment in een unieke setting. Een eventruimte voor creatieve feesten en geesten.

Eventruimte voor bedrijfsfeesten nabij Gent

Ontdek het zelf en huur The Lab als locatie voor je volgende evenement. Een seminarie, productlancering en service. Breng je eigen cateraar mee of proef van de aangepaste food en drinks geserveerd door de laboranten van The Street Food Company. The Lab is er zowel voor bedrijven en privéfeesten. The Lab is flexibel. Experimenteer zelf met onze ruimtes en de oppervlaktes op maat van je event.

  • Unieke industriële eventspace
  • Oud laboratorium en zeer fotogeniek
  • Nabij Gent voor alle types (bedrijfs-)events
  • Centraal gelegen
  • Parking en makkelijk bereikbaar

Personeelsfeesten en seminaries in een oud laboratorium

THE LAB is gevestigd op de oude Fabelta/ Domo site in Zwijnaarde (Gent), deze site is er al sinds 1929 en heeft een rijke geschiedenis in de tapijt en textiel branche. Sinds de sluiting in 2011 van de laatste afdeling, Domo Chemicals, is er weinig veranderd op deze industriële locatie. Het laboratorium, één van de oudste delen van de oorspronkelijke fabriek, gecombineerd met het industriële karakter van de site, leent zich ideaal voor enkele experimenten, product lanceringen, personeelsfeesten en seminaries tot verjaardagen, workshops en huwelijksfeesten.