Waar Inspiratie Samenvloeit

Welkom bij Key-Vision, jouw veelzijdige vergaderlocatie, strategisch gelegen aan de Brusselse ring en in de nabijheid van het klaverblad met de A12. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken.

Verscholen op het gelijkvloers van een prachtig appartementsgebouw, biedt Key-Vision vijf unieke vergaderruimtes, inclusief twee ruime zalen geschikt voor groepen tot 10 à 12 personen. Wat onze vergaderruimtes bijzonder maakt, zijn de “one-way-mirrors” die verbinding bieden naar de observation rooms, evenals de mogelijkheden voor digitale opnames en streaming. Deze faciliteiten maken Key-Vision de ideale plek voor marktonderzoek, seminars, trainingen en casting sessies.

Onze locatie beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken, compleet met een “one-way mirror” en een bijbehorende observation room. Hier kunnen we verschillende cateringopties aanbieden om aan al jouw behoeften te voldoen.

Bij Key-Vision brengen we professionals bij elkaar en inspireren we creatieve ideeën. Laat je visie tot leven komen in een omgeving die net zo dynamisch is als jouw doelstellingen. Welkom bij Key-Vision, waar inspiratie en innovatie samenkomen.