Het laatste nieuws

Ontdek La Réserve Resort in Knokke-Heist, waar ze een combinatie bieden van luxe, veelzijdige ruimtes en ongeëvenaarde service.

Onlangs kregen de Private Salons van La Réserve Resort een grondige renovatie. Deze ruimtes bieden plaats aan gezelschappen tot 16 personen en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, waardoor ze geschikt zijn voor diverse zakelijke doeleinden, variërend van vergaderingen tot teambuildingactiviteiten. Ontworpen door Glenn Sestig, belichamen de Private Salons de rustige luxe. Daarnaast kunnen uw gasten genieten van culinaire hoogstandjes van Chef Peter Goossens.

Als aanvulling op de bestaande faciliteiten is La Réserve Resort trots op zijn Signature Room. Deze ruimte, gekenmerkt door een glazen wand die een boeiende sfeer creëert, biedt een veilige en flexibele omgeving voor verschillende evenementen, zoals showcases en merkpop-ups. Momenteel dient de Signature Room als gastheer voor een exclusieve showcase van de iconische Ferrari Monza SP2.

Of u nu kiest voor onze Silver Lake ballroom, Private Salons of de exclusieve Royal Penthouse, het toegewijde Meetings & Events team staat klaar om elk aspect van uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Van state-of-the-art audiovisuele apparatuur tot op maat gemaakte cateringopties, neemt La Réserve Resort de organisatorische last van uw schouders.

  • Private Salons: Plaats aan maximaal 16 personen en uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur voor diverse zakelijke behoeften.
  • Signature Room: Waar een glazen wand een boeiende sfeer creëert voor exclusieve showcases.
  • Silver Lake: Voor grotere bijeenkomsten.
  • Royal Penthouse: Voor een exclusieve ervaring kunt u rekenen op een inspirerende omgeving, culinaire hoogstandjes voor u en uw gasten.

Waarom La Réserve Resort?

Waarom La Réserve Resort? Omdat wij streven naar perfectie in elk detail, van de luxe faciliteiten tot hun toegewijde service. Bij hen kunt u rekenen op een inspirerende omgeving, culinaire hoogstandjes en een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Kies voor La Réserve Resort voor een succesvol en memorabel zakelijk evenement.

Herboren grandeur aan de kust – La Réserve Resort, de perfecte business get away in Knokke-Heist