Het Marivaux Hotel, Congress & Seminar Centre, een voormalig theater-en cinemamonument in centrum Brussel werd smaakvol gerenoveerd in een eigentijdse stijl en biedt haar gasten 136 upscale kamers, een fitnessruimte, 9 moderne meeting-en vergaderzalen en de gezellige Brasserie Meat Me aan.

De Marivaux is de ideale locatie voor vergaderingen, met 9 van Brussels meest unieke conferentie-en vergaderzalen.

De 8 multifunctionele vergaderzalen en 1 auditoria (tot 115 personen) zijn modern ingericht, en knipogen nog naar het cinematografische verleden van de Marivaux. Ze zijn volledig uitgerust en kunnen zowel een bestuursvergadering van 10 personen als galadiners tot 175 personen ontvangen.

Alle vergaderzalen beschikken over hoogtechnologisch audio-en videomateriaal, een scherm, beamer, en zoals in het hele hotel is de WIFI gratis.

De “Henri Storck” banketzaal of de Brasserie Meat Me is de ideale plaats om uw zakenlunch of diner te organiseren.

Naast de Brasserie is er ook de Meat Me Bar waar u en uw collega’s de dorst kunnen lessen met een selectie van Belgische Bieren of een verkwikkende koffie.

De Marivaux is gesitueerd in het centrum van Brussel, op wandelafstand van de Grote Markt. De centrale locatie van het hotel biedt zeer gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer, en is ook vlot bereikbaar met de wagen dankzij de private parking met valet.