Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote vergaderzaal, een geschikte locatie voor het organiseren van een opleiding, of de behoefte heeft aan een discrete ruimte voor sollicitatiegesprekken, het O-Forty Meeting Center in Oostkamp biedt de perfecte open sfeer voor klantgerichte vergaderingen, brainstormsessies, trainingen of interne bijeenkomsten.

Een veelzijdige vergader- en ontmoetingsplek

Onze hoogwaardig afgewerkte en technisch volledig uitgeruste vergaderzalen en evenementenruimte bieden plaats aan 2 tot 300 personen. De loungeruimte staat gratis tot uw beschikking als break-out ruimte of om flexibel te werken.

Het O-Forty team staat tot uw dienst om u te adviseren bij de organisatie van uw vergadering of evenement en zorgt voor een professioneel en warm onthaal van u en uw gasten.

O-Food

Of het nu gaat om een ontbijtvergadering, een gezellige lunch met collega’s of een kleine snack tussendoor, bij O-Food staan we de hele dag paraat met een vers en gevarieerd aanbod van ontbijt, lunch en snacks. In onze foodcorner heeft u dagelijks de keuze uit een vers assortiment belegde broodjes, soepen, maaltijdsalades, quiches, pasta’s, desserts, dranken en meer. Daarnaast bieden we op maat gemaakte cateringformules voor uw vergadering of evenement.

Over O-Forty

O-Forty is een innovatief businesspark op een toplocatie langs de E40, op korte afstand van Brugge. Ontwikkeld door de Global Estate Group, biedt het complex meer dan 22.000 m² kantoorruimte voor bedrijven gericht op Research & Development. Centraal op de site bevindt zich het Meeting Center met foodbar, toegankelijk voor iedereen.

De stijlvolle architectuur is van de hand van Govaert & Vanhoutte, en het BEN-gebouw is een pronkstuk op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Met een uitstekende ligging, ruime parkeermogelijkheden en uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.