Uw Perfecte Evenement, Onze Unieke Locatie

Staat er binnenkort een evenement of feest op uw agenda en bent u nog op zoek naar de ideale locatie?

Waarom overweegt u niet de schitterende zalen rondom de Hippodroom van Oostende? Met de nabijheid van de schilderachtige dijk, de beroemde Wellingtonrenbaan en een uitgestrekte golfbaan, biedt dit evenementencomplex een schat aan mogelijkheden om van uw gelegenheid een onvergetelijk succes te maken.

Onze zalen zijn volledig flexibel, aanpasbaar en inrichtbaar naar uw wensen, waardoor ze de perfecte omgeving creëren voor elk soort evenement, of het nu gaat om een intieme receptie, een bruisende beurs, een droomhuwelijk, of een internationale productlancering.

Bovendien brengt de Wellingtonrenbaan een rijke geschiedenis met zich mee die een authentieke sfeer toevoegt aan uw evenement. In 1883 werd de Hippodroom gebouwd onder de leiding van de Belle Epoque-architect Antoine Dujardin. Het diende als de zomerbestemming van niemand minder dan Koning Leopold II en de koninklijke familie. Datzelfde jaar gaf de koning, samen met de hertog van Wellington, het startschot voor de allereerste officiële paardenrace.

U heeft de vrijheid om de zalen te huren met onze uitstekende catering of uw eigen culinaire visie te verwezenlijken. Bovendien bieden we voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten, en bevinden zich diverse hotels op een steenworp afstand.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om de locatie perfect voor te bereiden, van de parkeerplaats tot aan de zaal. En gedurende de hele voorbereiding staan we u bij met advies en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement een groot succes wordt!

Waarom komt u niet langs om de unieke troeven van onze locatie persoonlijk te ontdekken? Uw ideale evenement begint hier.