Brabanthal: ruimte voor evenementen

Brabanthal is met 6000m2 verreweg de grootste evenementenhal in Vlaams Brabant. De ideale ruimte voor de organisatie van een vakbeurs, expositie, personeelsfeest, productlancering of congres. Ook organisatoren van evenementen voor het grote publiek vinden hun weg naar Brabanthal voor o.a. een boekenbeurs, woonbeurs, trouwbeurs, bierfestival, kinderhappening, modeshow, theatervoorstelling enz. Als concertruimte of fuifzaal ontvangt de organisator hier tot 9000 fans. Het complex bestaat uit een hal als grote polyvalente zaal (4258 m², opsplitsbaar in 2) en een foyer (1080 m²) die afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. De vrije hoogte van 14,5 m is hierbij een groot voordeel.

Tijdens beurzen en exposities kunnen bezoekers in de cafetaria terecht voor een lichte of meer uitgebreide menu. Ook voor uw kleinere events is Brabanthal bijzonder geschikt. Het heeft immers nog 10 andere polyvalente zalen, waaronder een prachtig auditorium, waar u 15 tot 150 genodigden verwelkomt. Dé troef van Brabanthal is de uitstekende dienstverlening op maat van de klant. Ervaren projectmanagers begeleiden uw evenement van a tot z.

Het verzorgen van de catering op maat van uw wensen en budget, het bestellen van meubilair en planten, de schoonmaak vóór, tijdens of na uw evenement, de keuring van standen, een vorkheftruck huren, … u regelt echt alles via Brabanthal. De technische ploeg zorgt bovendien voor alle aansluitingen (elektriciteit, water, internet, …) en staat vóór, tijdens en na het evenement voor u klaar.

Brabanthal is heel centraal gelegen, vlakbij de E40 in Leuven en beschikt over een zeer ruime parking. Brabanthal is bovendien ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Check dus zeker én vrijblijvend onze vele mogelijkheden als u uw volgende evenement plant.