Het laatste nieuws

Al meer dan een anderhalf decennium lang staat way2events bekend als dé partner voor het organiseren van evenementen, incentives en sportreizen. Met een ongeëvenaarde toewijding en een scherp oog voor detail, streeft het team ernaar om elke samenwerking om te zetten in een onvergetelijke ervaring. Dankzij het vermogen om constant te innoveren, slagen ze erin om elk evenement specifiek af te stemmen op de unieke wensen en behoeften.

Onlangs hebben ze twee van hun meest opmerkelijke projecten afgerond, die perfect illustreren hoe hun maatwerk en de passie voor exclusiviteit samenkomen om unieke evenementen te creëren.

Case 1: Way2events tilt beurs Spar-Colruyt naar nieuwe hoogtes

In een recente samenwerking met de Colruyt Group heeft way2events de jaarlijkse Spar Beurs opnieuw vormgegeven, waardoor deze een frisse en dynamische uitstraling kreeg die verder gaat dan gebruikelijk op beurzen. Dit evenement vond plaats in de Belorta Magazijnen en viel op door zijn vernieuwende aanpak in evenementenbeheer. Met een stijlvolle sailcloth-tent, sfeervolle verlichting en zorgvuldig gekozen decoraties creëerden ze niet alleen een op-en-top professionele, maar vooral ook een uitnodigende setting. De stands van de leveranciers waren optimaal ingericht voor het presenteren van producten, terwijl diverse animaties zorgden voor een energieke en levendige atmosfeer. Voor meer informatie over deze vernieuwende beurs kunt u terecht op hun website.

https://www.way2events.be/nl/cases/5/events/3/way2events-tilt-beurs-spar-colruyt-naar-nieuwe-hoogtes/243

Case 2: Champagne en Cultuur – Een premium incentive in Reims

Recentelijk organiseerde way2events een exclusieve incentive reis naar Reims, gelegen in het bruisende hart van de Champagne-regio. Deze reis was een ware ode aan luxe, cultuur en verfijning, speciaal ontworpen om teamgeest te versterken en successen stijlvol te vieren. Gasten genoten van verblijf in een indrukwekkend kasteel te midden van uitgestrekte wijngaarden, culinaire verrassingen met een hedendaagse draai aan klassieke gerechten, en een unieke kans om achter de schermen te kijken bij een beroemd champagnehuis. Voor meer informatie over deze verrijkende ervaring, nodigen ze u uit om hun website te bezoeken.

https://www.way2events.be/nl/cases/5/incentives/2/champagne-en-cultuur-een-premium-incentive-in-reims/231

Bij way2events gaan ze verder dan de standaard. Het team wil evenementen ontwerpen die verwachtingen niet alleen overtreffen, maar ook een nieuwe norm stellen. Elk evenement is een zorgvuldig gecreëerde ervaring die is ontworpen om te inspireren, te innoveren en onvergetelijke indrukken achter te laten. Met uw visie en hun expertise kunnen ze samen momenten realiseren die niet alleen memorabel zijn, maar ook echte verbindingen tot stand brengen. Ontdek met hun de mogelijkheden om van uw volgende evenement een baanbrekend succes te maken.

Eventbureau voor bedrijven – Way2events