Het laatste nieuws

Copyright foto’s: FID

Beleef een uniek verblijf waar verleden en heden elkaar ontmoeten. Enkele eeuwen geschiedenis brachten deze heerlijke plek tot leven, een waar symbool van de Franse ‘art de vivre’.

Gelegen in het hart van de Bièvre-vallei,

dankt het Dolce Versailles zijn uitstraling aan de uitzonderlijke locatie. Het Domaine du Montcel verbergt een rijkdom aan schatten die wachten om ontdekt te worden zodra u door de poorten stapt. Het pad leidt naar een groot bebost park van 14 hectare met een tweehonderd jaar oude ceder, een geklasseerde Engelse tuin en majestueuze kunstwerken te midden van weelderige natuurpracht.

Bezoekers worden ondergedompeld in een wereld die zowel authentiek als gezellig is, waar de premium services en het comfortabele beddengoed voor een ongeëvenaarde sereniteit zorgen.

Evenementen op maat organiseren in de prachtige natuur.

Het conferentiecentrum van 1.800 m² beschikt over 18 lichtrijke vergaderzalen die volledig naar wens kunnen worden ingedeeld. De geavanceerde technologie, gezonde catering en specifieke teambuilding beloven productieve evenementen met hoge prestaties.

De aanzet voor een idyllisch uitje waarbij teams zich kunnen ontspannen, een band kunnen opbouwen en herinneringen voor het leven kunnen maken.

Congresbureau Frankrijk – France Convention Bureau