Wil je de routine doorbreken? Kies voor Frankrijk om je volgende bedrijfsevenement te organiseren!

Met 90 miljoen bezoekers is Frankrijk de belangrijkste bestemming ter wereld. Evenementen zijn geïmplementeerd in de cultuur en geschiedenis van het land. Zijn populariteit is het resultaat van een succesvolle combinatie van factoren, die de beste voorwaarden bieden voor het succes van professionele evenementen: exclusieve locaties, geavanceerde infrastructuur met aanzienlijke investeringen, erkende knowhow en professionaliteit in het organiseren van evenementen, expertise in innovatie, inzet voor duurzame ontwikkeling, mobilisatie op het gebied van gezondheid en veiligheid, een sterke dynamiek in onderzoek en ontwikkeling, prachtige landschappen, een diversiteit aan bestemmingen en een unieke Franse art de vivre (levenswijze). Ontdek 12 dwingende redenen die van Frankrijk de perfecte bestemming maken:

De eerste toeristische bestemming ter wereld – Van kracht zijnde gezondheidsmaatregelen – Gemakkelijke toegang – Een dynamische economie – Ongeëvenaarde infrastructuren – Diverse bestemmingen – Unieke locaties van wereldklasse – Incentive programma’s – Art de Vivre & Gastronomie – Duurzame inzet – Veiligheid – Professionele expertise.

Het France Convention Bureau maakt deel uit van Atout France, de enige operator van de Franse regering die instaat voor de ontwikkeling van het toerisme. Het is de toegangspoort tot de bestemming voor iedereen die een congres of professioneel evenement plant. Het is het eerste aanspreekpunt voor bedrijven, verenigingen en agentschappen om hen te begeleiden bij de succesvolle organisatie van hun evenementen in Frankrijk.

Wij leveren de volgende diensten: Je inspiratie en creativiteit stimuleren door je op de hoogte te houden: bestemmingen, nieuws, trends, nieuwe producten, aanbiedingen… Je helpen bij het definiëren van je project en je begeleiden naar het beste aanbod in overeenstemming met je behoeften. Je begeleiden om in contact te komen met geselecteerde professionals voor een gepersonaliseerd beheer van je project.

Laten we even je volgende evenement in Frankrijk voorstellen: zakelijke bijeenkomsten, seminars, congressen, beurzen, incentives, teambuilding, productlanceringen, speciale evenementen…