Het laatste nieuws

Vanaf 1 mei 2024 verandert het Radisson Blu Spa Hotel in het Van der Valk Spa Hotel, waarmee een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het hotel wordt ingeluid. Deze naamsverandering komt precies 20 jaar na de oprichting van het Radisson en markeert een belangrijke overgang voor dit emblematische etablissement. De overname van dit nieuwe etablissement brengt het aantal Van der Valk hotels in Wallonië op 9.
De groep Van der Valk heeft een duidelijke ambitie: van het nieuwe etablissement een referentie maken voor zowel internationale klanten als inwoners van Spa. Door zich open te stellen voor lokale klanten wil het hotel Spanjaarden een authentieke ervaring bieden, met een speciale Van der Valk touch.

Een van de hoogtepunten van deze nieuwe richting is de transformatie van het restaurant van het hotel in een echte plek van leven voor de Spa gemeenschap. Onder leiding van de nieuwe chef-kok Sandrine Van Genechten (voorheen chef-kok van het bekende Bistro d’Ethan) zal het restaurant van het hotel twee verschillende concepten aanbieden: een verfijnd restaurantmenu en een brasseriemenu dat de hele dag doorloopt. Onder de nieuwe functies zullen gasten ook kunnen genieten van een lunchmenu elke doordeweekse dag, en een zondagse brunch.

Naast deze culinaire veranderingen plant het hotel ook enkele grote verbouwingen. De ruimte van het restaurant wordt volledig opnieuw ingericht om meer gasten te kunnen ontvangen en een nog aangenamere ervaring te bieden. Daarnaast worden alle badkamers in de kamers volledig vernieuwd, waardoor optimaal comfort voor onze gasten wordt gegarandeerd.
Het Van der Valk Spa Hotel streeft ernaar haar gasten een onvergetelijke ervaring te bieden door kwaliteit, comfort en vriendelijkheid te combineren. We kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen in dit nieuwe etablissement en ze te laten zien wat het allemaal te bieden heeft

“We zijn vereerd met deze nieuwe aanwinst en kijken ernaar uit om onze energie te injecteren in het hart van de toch al bruisende stad Spa”, zegt Marco Wohrmann, manager van Van der Valk voor de provincie Luik.
“We zijn vastbesloten om onze deuren te openen voor een familiale klantenkring, een essentiële waarde binnen de Van der Valk hotelketen. Ons etablissement wordt een gezellige plek waar iedereen zich thuis zal voelen,” voegt Anne-Sophie Wohrmann, manager Van der Valk voor de provincie Luik, toe.

Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:
Perscontact: Mélanie Wattiez cm@valkliege.be