Onze B&B HOTELS in België wachten op u! 

Of u nu kiest voor B&B HOTEL Brussels Centre Gare du Midi of B&B HOTEL Brussels Centre Louise in Brussel, ons B&B HOTEL Antwerpen Zuid en B&B HOTEL Antwerpen Centrum in Antwerpen; het B&B HOTEL Gent Centrum in Gent en niet te vergeten ons B&B HOTEL Hasselt in Hasselt en ons B&B HOTEL Liège Rocourt in Luik; een kamer geboekt bij ons vertegenwoordigt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met het comfort en de service van B&B HOTELS bent u zeker van een aangenaam verblijf in een kamer met alles wat u nodig hebt: flatscreen-tv, badkamer, supersnelle Wi-Fi en beddengoed van hoge kwaliteit. U kunt gebruik maken van onze gemeenschappelijke ruimten, zoals de bar, de werkplekken en de ontbijtzaal, die perfect zijn om samen te komen met uw collega’s, vrienden of familie.

Onze hotels zijn perfect gelegen in de buurt van stadscentra, treinstations en andere verbindingen met het openbaar vervoer. Zo kunt u gemakkelijk van uw verblijf in België profiteren om de plaatselijke cultuur, culinaire specialiteiten en architectuur te ontdekken!