Welkom in Jacques! De gloednieuwe eventlocatie ‘Jacques’ opende onlangs zijn deuren in hartje Antwerpen in het ouderlijke huis van kunstschilder Jacob, of zoals het in het doopregister staat, Jacques Jordaens.

Benieuwd naar de multifunctionele capaciteiten van dit prachtig historisch pand? Organiseer uw event in de verschillende zalen en host zo uw verjaardagsfeest, huwelijk, jubileum, productpresentatie, seminarie, teammeeting en zoveel meer!

Multifunctionele eventlocatie in hartje Antwerpen

Op het gelijkvloers zijn er 3 trendy ruimtes ter beschikking. Ze kunnen allemaal gecombineerd worden met het prachtige binnenplein, dat ook overdekt kan worden met een tent. Ideaal voor recepties, walking of seated dinners, presentaties of netwerkmomenten. Het authentieke binnenplein is de ultieme setting voor een geslaagd outdoor concept.

Op de eerste verdieping en mezzanine van ‘Jacques’ bevinden zich in totaal 4 ruimtes. Ze zijn de ideale setting voor een teammeeting of teambuildingactiviteit. En uiteraard kunnen ze gecombineerd worden met het gelijkvloers of de kelderverdieping.

In de prachtig gewelfde kelder van het pand bevinden zich twee hotspots voor de organisatie of het vervolg van uw evenement. Jacques’ basement is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie. Ideaal voor het geven van een presentatie, het organiseren van een verfijnd diner of om dansend te genieten tot in de vroege uurtjes.

Historisch pand voor feesten en bedrijfsevents

Wij verzorgen het hele traject en staan in voor een perfecte coördinatie en uitvoering van uw evenement. Alles wordt geregistreerd door professionals, tot in het kleinste detail.

De beschikbare ruimtes kunnen afzonderlijk of gecombineerd gehuurd worden. Ideaal voor private feesten maar ook voor bedrijfsevents zoals personeelsfeesten, seminaries en netwerkmomenten.