“Het beste van de Kempen, op één plek”

Colonie 7 is dé bestemming waar u alles vindt wat de prachtige Kempen te bieden hebben, op één enkele locatie. Of u nu een speciaal evenement, een zakelijke bijeenkomst, een receptie, een autorit met stops en een pauze tijdens een busreis, teambuildingactiviteiten of meer plant, Colonie 7 staat voor u klaar.

Het gebouw van Colonie 7 is niet alleen aan de buitenkant indrukwekkend; het biedt ook diverse binnenruimtes die uw evenement uniek zullen maken. Onze drie veelzijdige evenementenlocaties bieden mogelijkheden om uw visie tot leven te brengen. Of het nu om een kleine bijeenkomst gaat of een grootschalig evenement, wij zijn er om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij ons draait alles om keuze en maatwerk. Stelt u zich voor dat u uw gasten kunt trakteren op een schilderachtige rit door de betoverende Kempen, waarbij Colonie 7 fungeert als het start- en eindpunt. Onderweg verwelkomen we u graag voor ontspannende koffie- of lunchpauzes tijdens uw busreis, zodat uw gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar teambuildingactiviteiten, bieden we diverse opties. Of het nu gaat om buitenactiviteiten in de natuur of indoor teambuilding in onze vergaderruimtes, we kunnen in samenwerking met partners een programma samenstellen om de teamgeest en samenwerking te versterken.

Bij Colonie 7 geloven we in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Alles kan volledig worden aangepast aan uw wensen om de perfecte formule voor u te creëren. We werken met seizoensgebonden ingrediënten en maken gebruik van verse producten uit onze eigen regio, de Kempen, om uw culinaire ervaring compleet te maken.

Onze comfortabele gastenkamers bevinden zich in het schilderachtige Merksplas en bieden een groene omgeving en een gezellige brasserie. Het uitzicht op ons landgoed zal uw verblijf bijzonder maken. Bovendien breiden we uit naar 42 hotelkamers en extra vergaderruimtes, waardoor uw mogelijkheden worden uitgebreid. En vergeet onze ruime gratis parkeergelegenheid met 200 parkeerplaatsen en elektrische laadpunten niet, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

Colonie 7 is veel meer dan alleen een locatie; het is een buitengewone ervaring. Een ervaring die de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van de Kempen op een unieke en onvergetelijke manier tot leven brengt.