Er is maar één zaal in Antwerpen en dat weet u ook. Van Noordnatie pakhuis, toevluchtsoord der Antwerpse alternatieve jeugd tot Latijns-Amerikaans gestileerde danstempel. Local heeft al menig transformatie ondergaan. Echter, nog nooit heeft Café Local zo’n fabelachtige remodelling mogen meemaken. De meest iconische feestlocatie van Antwerpen zal u verbluffen met zijn troeven. Dat is nooit anders geweest.

Onze huiscateraar van Café Local heeft alle registers opengetrokken om u een total-concept solution voor te stellen. De locatie is niet zomaar opgefrist, verre van dat. Het Jetset Events team heeft, door een combinatie van klassieke ‘grandeur’ en post-industriële elementen, een adembenemende beleving gecreëerd.
Netwerk lunch, teambuilding, klanten-meeting, personeelsfeest. U zegt het maar. Wij zorgen voor een onvergetelijke happening in onze ‘Zaal Zellige’, uitgerust met een spectaculaire open keuken. Trouwfeest, jubileum of spetterende party? Onze “Grand- Ballroom” geeft u de perfecte achtergrond waar iedereen het nog jaren over heeft.
Natuurlijk kan u in alle sereniteit nagenieten van een koffie in onze Mezzanine op de eerste verdieping, inclusief VIP view over de grote zaal.

Een gigantische ondergrondse parking net voor de deur zorgt voor een zorgeloos komen en gaan.

Contacteer ons team en vertel ons over uw plannen… wij zorgen voor de rest.