Antwerpen staat bekend als de diamanthoofdstad van de wereld, maar heeft zijn bezoekers nog veel meer te bieden. Ons nieuwe hotel past perfect bij de stad Antwerpen; de bijzondere locatie tegenover het Centraal Station heeft het ontwerp van het hotel geïnspireerd. 186 moderne kamers, 6 flexibele vergaderzalen, een restaurant en bar worden aangeboden om een buitengewoon verblijf te creëren. De grote ramen die kenmerkend zijn voor het hotel, bieden een geweldig uitzicht op het centraal station aan de ene kant en de binnenplaats aan de andere kant, ook wel het groene hart van het hotel genoemd.

Eten en drinken

Het hotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met lokale en internationale specialiteiten. Het hotel biedt ook glutenvrije en vegetarische opties.
Voor het diner bent u welkom in onze bar waar we hoogwaardige tapas aanbieden om te delen met uw favoriete collega’s of uw familie.

Vergaderruimtes

Met 6 flexibele vergaderruimten heeft NH Collection Antwerp Centre een vergadercapaciteit tot 75-100 personen. Het hotel biedt up-to-date audiovisuele apparatuur, heerlijke hapjes en drankjes. Er is ook een evenementenplanner in het hotel. Naast deze faciliteiten is er ook parkeergelegenheid in onze eigen garage.

Kamers

De Superior en Premium kamers bieden een bijzonder uitzicht over Antwerpen en over de groene binnenplaats. Alle kamers zijn nieuw en ingericht in rustige kleurtinten. Geniet van een regendouche tijdens je verblijf en natuurlijk, zoals bij alle NH Collection hotels, van gratis WiFi.

Toegankelijkheid & parkeren

Het hotel heeft een eigen parkeergarage met 25 plaatsen die niet van tevoren gereserveerd kunnen worden. Je kunt er ook met het openbaar vervoer komen, want het hotel ligt tegenover het centraal station van Antwerpen. Houd er rekening mee dat het hotel in een LEZ ligt.