Vergaderingen

In het Felix Pakhuis organiseert u meetings die ver uit de buurt blijven van de gewone, gangbare vergaderformules, maar des te efficiënter en innovatiever. In de gezellige zithoek van het restaurant, combineert u het nuttige aan het aangename. Terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie of een hartverwarmende maaltijd, kennen uw ideeën geen grenzen.Een aparte zaal voor vergaderingen biedt het Felix Pakhuis helaas niet aan.

Congressen

Het Salon, de feestzaal van het Felix Pakhuis, kan evengoed als seminarie-, persvoorstellings- of congresruimte benut worden, voorzien van alle noodzakelijke audio- en videoapparatuur.

Met een omvang van ca. 400 m2 zijn de mogelijkheden talrijk.

Evenementen

Ook voor uw evenementen opent het Felix Pakhuis met plezier de deuren van haar Salon. Een authentiek kader waar zuilenrijen, strakke lijnen van het oorspronkelijke pakhuis en een smaakvolle aankleding een magische sfeer creëren. Een team van gepassioneerde professionals zorgt ervoor dat uw event nog lang zal blijven nazinderen.

In combinatie met de huur van het Salon kan ook de feeërieke Lichtstraat van het Felix Pakhuis exclusief afgehuurd worden. Deze leent zich ideaal voor aperitieven, recepties en walking dinners tot 250 personen. De imposante en overdekte straat verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad en schenkt uw feest de gracieuze grandeur die het verdient.