Felix Food Klub

Geluk, gezelligheid en gastronomie vormen de drie basisingrediënten van Felix Food Klub, een authentiek pakhuis met zicht op het Willemdok en ons terras op het Eilandje. Dankzij deze unieke locatie krijgt je evenement meteen een unieke uitstraling waarvan je gasten ongetwijfeld onder de indruk zullen zijn. In combinatie met onze verschillende zalen kan je tot 700 personen staand ontvangen. Een prachtig authentiek gebouw in het hartje van Antwerpen.

Het Salon

Of je nu een receptie, huwelijksfeest, een uitgebreid 3-gangenmenu, een buffetformule of een walking dinner verkiest: dit kan allemaal in ons salon. Deze multifunctionele ruimte wordt gekenmerkt door authentieke zuilenrijen die een magische intimiteit creëren. De strakke lijnen van het oorspronkelijke pakhuis werden smaakvol gecombineerd met warme materialen en sfeerverlichting.

Ook voor je bedrijfsevenement kan je bij Felix Food Klub terecht. Aangezien het Salon vaak als seminarieruimte of concertzaal benut wordt, is de zaal voorzien van alle moderne audiovisuele faciliteiten zoals 3 beamers en 3 projectieschermen, een draagbare microfoon, sprekersgestoelte, wifi, podium etc. Of het nu om de lancering van een nieuw product, een seminarie, een persvoorstelling of een personeelsfeest gaat, het salon leent zich ertoe!

De living

Net zoals in het Salon keren de witte zuilen ook hier terug en komt de charme van het oude pakhuis weer naar boven. De living kan exclusief afgehuurd worden, zodat je in combinatie met ‘Het Salon’ over de volledige vleugel van Felix Food Klub beschikt. Ideaal om in het salon een presentatie te houden of te feesten nadat de gasten in het restaurant hebben gegeten.

De lichtstraat

In combinatie met het Salon kan ook de imposante Lichtstraat van Felix Food Klub exclusief gebruikt worden. De Lichtstraat leent zich perfect voor aperitieven, zomerse recepties en walking dinners. Je kan gebruik maken van onze lichtslinger waarbij de straat prachtig verlicht wordt in de avond. Verder kunnen er uplighters geplaatst worden waarbij je zelf de kleur van het licht kiest. Tot slot kan je voor de privatisering van je event gebruikmaken van ons achterdoek. De overdekte straat verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad. Dat geeft feesten een extra uitstraling.

Atelier Demeyere

Deze intieme ruimte leent zich perfect voor kook-, cocktail- en andere workshops of een exclusieve chef’s table experience.
Met een flat screen ter plekke kan deze ruimte bovendien ook dienen voor een vergadering op het Eilandje.
Aanwezig: 22 stoelen rond de tafel, 2 volledig voorziene kookeilanden, volle bar, LED scherm met HDMI.

Het Zomerterras

Tijdens de zomermaanden juni tem september breiden we uit met een zomerterras. We plaatsen een houten vloer en kunnen dit naar wens inrichten. De stretchtent erboven beschermd de gasten tegen de zon of lichte regen.
Onder de tent kan je ongeveer met 100 man staan. Uitbreiden naar naast de houtenvloer zorgt ervoor dat je tot 200 man kan ontvangen op het terras.
De grootste troef aan deze plek is het directe contact met de Willemdok. Perfect voor een zomerse receptie of een dessertenbuffet bij zonsondergang.