Ontdek de rustieke charme van Corsendonk Hooge Heyde voor je volgende teamdag of vergaderbijeenkomst te midden van het weelderige groen van Kasterlee!

Vergaderingen

Dompel jezelf onder in een productieve vergaderdag te midden van de omhelzing van de natuur! Kies uit twee ruime vergaderruimtes uitgerust met schermen en projectoren, samen met drie kleinere vergaderruimtes met televisieschermen. Natuurlijk licht en majestueuze dennenbomen vormen het weelderige decor voor je bijeenkomst. Neem een korte pauze tussen de sessies in een van onze uitnodigende koffiehoeken. Het hele hotel straalt een gezellige sfeer uit, met ’s avonds warmte en comfort in onze charmante bar met een open haard. Alles wat je nodig hebt voor een productieve en inspirerende dag is hier!

Vergaderingen in de natuur

De schilderachtige pracht van de bossen van Lichtaart biedt de perfecte ambiance om je geest leeg te maken en op te laden voor je volgende brainstormsessie. Of het nu een ochtendjogging is of een avondwandeling na je vergadering, Corsendonk Hooge Heyde moedigt je aan om je gezonde gewoonten te behouden.

Maximaliseer je genot van deze weelderige omgeving met buitenvergaderingen, gevolgd door een gezellige bijeenkomst op het overdekte terras of een gastronomisch diner.

Professionaliteit

Ervaar een onvergetelijke teamdag in deze unieke omgeving. Kies voor teambuildingactiviteiten ter plaatse of te midden van de omliggende bossen. Onze samenwerking met Bobbejaanland, Locat Events en Support Corsendonk zorgt voor een naadloze organisatie.

Met 38 gezellige boetiekhotelkamers is een overnachting een handige optie. Binnen een straal van 15 minuten heeft je groep toegang tot drie andere hotels. Corsendonk Hotels combineert moeiteloos professionaliteit en expertise met de persoonlijke touch van een familiebedrijf. Je zult het voelen zodra je Corsendonk Hooge Heyde binnenstapt.

Wellness Namasté

Ontspan na een drukke dag vergaderen met gratis toegang tot Wellness Namasté bij Corsendonk Hooge Heyde. Verken het binnenzwembad, de infraroodsauna, de hammam en andere faciliteiten. Behoefte aan een extra moment van ontspanning? Bekijk ons assortiment behandelingen op onze website.