Event Lounge is één van de meest inspirerende locaties in Brussel, die u een «ALL IN ONE» dienstenpakket aanbiedt voor alle business en privé evenementen: zalen voorien van hoge kwaliteit audio- en video technologie. Talloze moderne faciliteiten zijn speciaal ontworpen voor seminaries, tentoonstellingen, productlanceringen en alle andere type events. Deze eerste klas en polyvalente locatie is daarom hoogst flexibel en geschikt voor elke event organisator.

Deze ongeëvenaarde conferentie en evenementlocatie offreert 2500m² business & event mogelijkheden en kan tot 1150 gasten ontvangen met een studio van 1250m² en 11m hoogte.

De Event Lounge is makkelijk bereikbaar en gelegen nabij het centrum van Brussel en Brussels National Airport. De Event Lounge beschikt over een private parking voor 150 wagens en er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor ± 400 auto’s.

De Event Lounge is bekommerd om het milieu en beperkt de CO2-uitstoot waar mogelijk. Dit is ook de reden waarom de Event Lounge het “Green Key” en “Eco Dynamic”- charter heeft ondertekend en een reeks stappen onderneemt om zijn ecologische voetafdruk te beperken, zonder daardoor het optimaal beheer en de doeltreffendheid in het gedrang te brengen.

In de Event Lounge heb je alle support bij de hand om er een onvergetelijk event van te maken. De ongelimiteerde creativiteit van de Event Lounge is de reden van zijn steeds groeiend succes.