Welkom bij MeetDistrict!

MeetDistrict biedt slimme, gezonde en flexibele werkplekken aan voor wie op zoek is naar full-service kantoor-, event- of vergaderruimte.

Onze 4 locaties in Berchem, Brussel, Diegem en Gent blinken uit als smaakvol ingerichte, inspirerende en intelligente werkomgevingen. Onze Community Hosts staan altijd paraat om onze klanten/members bij te staan. Je kan als klant tevens gebruik maken van onze applicatie voor overkoepelende faciliteiten, zoals het binnenrijden in de parking, nemen van koffie, of openen van een vergaderruimte.

Work as you are

Ontdek MeetDistrict Gent als werkplek. Ofwel in één van onze PrivateOffices met tot wel +30 werkplekken, ofwel aan je eigen bureau in de SharedOffice. Wil je wat meer variatie? Reserveer dan een FlexSeat in onze cowork-ruimtes: de Loud- en SilentDistrict. Als je liever in een levendige omgeving werkt, is onze SocialSpace ideaal. Hoe jouw werkdag eruit ziet en waar je die beleeft is jouw keuze, wij zorgen ervoor dat het in orde is.

Iets onder vier ogen te bespreken? Onze PhoneBooths of MeetBoxes lenen zich hier perfect voor. Naast de standaardvoorzieningen zoals presentatieschermen, notitieblokken en pennen, kunnen deze vergaderruimtes worden uitgerust met diverse faciliteiten om het maximum uit jouw vergadering te halen.

Iets groters op de planning? Dan kan je onze BoardRoom, BreakOut Rooms of PitchArena boeken, geschikt voor ongeveer 80 personen. Voor nog grotere groepen kunnen we het Auditorium of één van onze MarktPlaatsen aanbieden.

Team MeetDistrict

Ons motto luidt: Happy to help! Niet enkel voor wie werkt achter de FrontDesk, maar ook achter de schermen. Aangezien onze werkdag zich letterlijk afspeelt tussen onze klanten, zijn we altijd beschikbaar waar nodig, steeds met de glimlach.

Smart & Healthy workspaces

MeetDistrict garandeert een efficiënte, gezonde, duurzame en ontzorgende werkomgeving. Geniet van een lichtrijke inrichting – corporate, doch gezellig – maak je geen zorgen over het CO²-niveau of de snelheid van het internet, berust op onze beslissingen qua duurzaamheid en maak gebruik van onze MeetDistrict-applicatie die je toelaat om zelfstandig onze werk- en vergaderfaciliteiten te boeken en beheren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die tonen hoe we een optimale werkplek willen creëren.

MeetDistrict Gent is gesitueerd in de Ghelamco Arena naast de Gentse Ring. De bushalte naast het stadion zorgt voor een rechtstreekse verbinding naar Station Gent Sint-Pieters. Jawel, dat lees je goed: geniet van deze unieke locatie en trakteer jezelf op een meeting met zicht op het voetbalveld van KAA Gent.

Lunch? Uiteraard hebben we enkele basis keukenfaciliteiten voorhanden, maar daarnaast kan je ook snel binnenwandelen bij onze buren van Albert Heijn of beroep doen op één van de lunchopties in de buurt. Of vraag gerust aan Team MeetDistrict of zij dit uit handen kunnen nemen. Happy to help!