UW INDUSTRIELE MEETING & EVENT LOCATIE

La Brugeoise is unieke historische en industriële eventlocatie in de rand van Brugge, strategisch gelegen aan het station en tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum.
De locatie maakt deel uit van het industrieel erfgoed van Vlaanderen.
Het oude fabriekspand van begin 1900 heeft daarom een unieke uitstraling voor iedereen die er een evenement, seminarie, tentoonstelling, beurs of bedrijfsfeest organiseert.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche is dit historische pand volledig uitgerust met een doordachte en zeer uitgebreide technische infrastructuur.

De lounge area ‘parterre’ is meer dan 1000 m² groot. De turbinezaal op het open verdiep telt 800 m². En tot slot de backstage van 750 m² met onder andere lift, 4 uitgeruste artiestenloges, ruimte voor productie, een aparte ingang en verschillende ruimtes voor de cateraars.

La Brugeoise kan tot 1500 personen verwelkomen, afhankelijk van het gekozen eventconcept.

In het midden van de groene omgeving biedt onze aangelegde parking plaats voor 400 wagens.

De perfecte toegankelijkheid en het unieke historische kader en architectuur zijn niet alleen voor de bezoekers en genodigden maar ook voor de organisator en crew de belangrijkste troeven voor een fantastisch en succesvol events.

Bekijk hier onze plattegronden