Dolce La Hulpe Brussels – De perfecte plek om uw feest te organiseren

Dolce La Hulpe Brussels is een hotel en congrescentrum, gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op enkele km afstand van het centrum en vliegveld van Brussel.

Dit hotel is naast een uitstekende locatie voor congressen en vergaderingen, ook een perfect alternatief voor een feest, evenement of bedrijfsborrel.

Ons deskundig personeel zorgt ervoor dat alles klopt en vlekkeloos verloopt: van kleurrijke menu’s en exquise cuisine tot de adembenemende aankleding.

Wij bieden u een buitengewone keuze aan locaties, zowel binnen als buiten, variërend van onze zeer ruime ballroom met ramen van vloer tot plafond aan beide zijden voor meer dan 500 gasten, tot onze meer intieme banket- en dinerruimtes.

Dankzij de betoverende invloed van het Zoniënwoud krijgt elk evenement of feest dat u organiseert een magische sfeer. Daarnaast ligt Dolce La Hulpe Brussels dichtbij het Kasteel van Terhulpen, een ideale locatie voor een fotoreportage.

U zult geïnspireerd raken door de persoonlijke diensten vanons Sales departement, wanneer zij u laten zien wat wij allemaal voor u kunnen organiseren om uw dag wel heel bijzonder te maken.

Kortom, Dolce La Hulpe Brussels is de ideale locatie voor een feest of evenement wat u nooit zult vergeten!

Bekijk film