Gelegen in het dynamische Zuid, op de historische site van de oude vismijn, vormt The Market in Antwerpen zonder meer de perfecte uitvalsbasis om uw evenement kracht bij te zetten. Misschien wel de ideale locatie voor uw volgende vergadering, team event of receptie.

Multifunctionele ruimten

The Market telt drie multifunctionele ruimten. We zetten ze even op een rijtje.

  • The Dome

The Dome is het kloppende hart en dé ontmoetingsplaats van The Market. Een dynamische setting om uw gasten stijlvol te ontvangen uitgerust met een lounge, auditorium en bar. De maximale capaciteit van The Dome bedraagt 120 personen; in het auditorium is er ruimte voor 80 personen.

  • The Square

The Square is een configureerbare ruimte die gestalte kan geven aan verschillende type events: van team offsites tot verjaardagsfeesten of boeiende seminars, telkens met een maximale capaciteit tot 120 deelnemers.

  • The Booths

Heeft u behoefte aan een intiemere setting? Dan biedt The Market vier volledig uitgeruste vergaderruimtes. Iedere ruimte beschikt over state-of-the-art presentatiemogelijkheden, zoals beamer, scherm, geluidssysteem en whiteboard. Koffie, thee, water en een selectie vers seizoensfruit worden steevast aangeboden. De capaciteit van deze ruimten varieert van 2 tot 14 deelnemers.

Onthaal & gastvrijheid

De toegewijde hosts van The Market zorgen ervoor dat elk evenement met zorg wordt afgehandeld: van onthaal tot aanvullende diensten: het team van The Market staat steeds ​​voor u klaar!

Catering

Op verzoek verzorgt de in-house bistro van The Market uw maaltijden en andere traktaties, variërend van ontbijt en lunch tot snacks, afterwork receptie en diner.

 

Parkeermogelijkheden

Geen parkeerzorgen. The Market beschikt immers over dertig individuele parkeerplaatsen, met een directe toegang tot The Dome. Deze parking telt tevens verscheidene elektrische laadpunten (EV Box). In de onmiddellijke nabijheid van de venue vind je bovendien nog twee openbare parkings.