Het laatste nieuws

Brussel, in het hart van Europa, bloeit als een tapijt van cultuur, geschiedenis en culinaire uitmuntendheid en trekt zowel toeristen als professionals aan. Op het kruispunt van deze bruisende scène biedt Thon Hotels een ongeëvenaarde kans voor wie wil doorgroeien in de horeca.

Waarom Thon Hotels?

Gepassioneerde toewijding: Thon Hotels creëert gepassioneerd speciale momenten voor gasten, streeft naar uitmuntendheid in elke interactie, terwijl het ook het welzijn en de tevredenheid van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan.
Professionele gastvrijheid: Het team van Thon Hotels streeft naar persoonlijke service, zodat elke gast zich gewaardeerd en gehoord voelt. Deze toewijding strekt zich uit tot de werknemers, die profiteren van een ondersteunende werkomgeving en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.
De kracht om te behagen: Thon Hotels doet persoonlijke inspanningen om ervoor te zorgen dat elk verblijf de verwachtingen overtreft, en omarmt innovatie om de ervaringen van gasten te verbeteren. Op dezelfde manier waardeert het bedrijf de bijdragen van haar werknemers en streeft ernaar hen te voorzien van lonende ervaringen, zowel professioneel als persoonlijk.
Groene initiatieven: Thon Hotels zet zich in voor duurzaamheid, lokaal en internationaal gecertificeerd met groene labels, en draagt zo bij aan een duurzamere toekomst. Deze toewijding strekt zich uit tot de werknemers, die worden aangemoedigd om deel te nemen aan milieuvriendelijke initiatieven en bij te dragen aan de milieu-inspanningen van het bedrijf.
Financiële stabiliteit: Als internationaal bedrijf biedt Thon Hotels stabiliteit en zekerheid, waardoor werknemers een betrouwbare werkgever hebben waar ze op kunnen vertrouwen.
Personeelsvoordelen: Thon Hotels biedt een motiverend beloningspakket, inclusief bijdragen in de kosten voor openbaar vervoer, flexibele arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor een ondersteunende en plezierige werkomgeving wordt bevorderd. Naast deze voordelen zorgt Thon Hotels voor naleving van verlofrechten, zoals betaalde jaarlijkse vakantie, zwangerschaps- en vaderschapsverlof en naleving van de minimumloonregels, wat de algehele ervaring van de werknemer verder verbetert.
Verzekeringen: Thon Hotels begrijpt het belang van het welzijn van haar werknemers en biedt haar Belgische werknemers een aanvullende ziektekostenverzekering. Naast de verplichte sociale zekerheid die een gesubsidieerde ziektekostendekking en voordelen garandeert, zorgt deze aanvullende verzekering voor extra gemoedsrust voor werknemers en hun gezinsleden.
Concurrerend salaris: Thon Hotels blijft zich inzetten om aantrekkelijke vergoedingspakketten aan te bieden die de normen van de sector weerspiegelen en de waarde van de vaardigheden en expertise van de werknemers erkennen.

Kortom, de dynamische synergie tussen de bruisende toeristische sector van Brussel en het streven naar uitmuntendheid van Thon Hotels creëert een uitstekende omgeving voor horecaprofessionals. Of je nu aangetrokken wordt door de culturele rijkdom van Brussel of door de innovatieve geest van Thon Hotels, een carrière in deze dynamische sector belooft eindeloze mogelijkheden voor groei en voldoening. Sluit je vandaag nog aan bij Thon Hotels en maak deel uit van een reis die het beste van het Brusselse toerisme viert en de toekomst van uitmuntende gastvrijheid vormgeeft.

Bekijk hier de vacatures: https://brnw.ch/thonjobs

Hotel met vergaderfaciliteiten in Brussel – Thon Hotel Brussels City Centre