RSCA: Great Food and Great Football

Royal Sporting Club Anderlecht rekent sinds dit seizoen op J&M Catering om een deel van de VIP- en businessgasten tijdens thuiswedstrijden culinair te verwennen. Hospitality is een zeer belangrijk onderdeel van de aanpak van het nieuwe bestuur onder leiding van Mark Coucke. De gasten van de Business Seats rekenen op kwalitatieve catering en attractief voetbal om hun zakelijke relaties in een relaxte sfeer te leren kennen en Royal Sporting Club Anderlecht heeft uiteraard alles om dit te bewerkstelligen.

J&M Catering verzorgt verschillende concepten in sterk uiteenlopende sferen onder het motto: voor elk wat wils. Van een Live cooking formule vol beleving in herkenbare eclectische Italiaanse stijl “Milano”, tot seated formules in de “Cuisine” en het sterk uitgepuurde “Cosmopolitan”. De Cuisine ziet uit op de prachtige open keuken die RSCA op deze plek realiseerde. De chefs van J&M Catering voelen zich hier als een vis in het water.

Als je graag intekent voor een extra speciale ervaring, kan je een tafel proberen te bemachtigen in “Chef’s Table”, waar tweewekelijks een andere sterrenchef te gast is. Het interieur werd prachtig mee vormgegeven door Piper Heidsieck en Bar Burbure. Chefs als Viki Geunes, Wout Bru en Seppe Nobels passeerden er al de revue dit jaar.

Het Constant Vandenstockstadion is eveneens een sterk gegeerde evenementenlocatie waar J&M als cateringpartner werkt. Ideaal voor een business event waar zowel inhoud als het culinaire sterk aan bod mogen komen, en dat tot 2500 personen.

Kijk voor meer informatie over events bij RSCA op https://www.rsca.be/nl/rsca-events

 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering