Het laatste nieuws

Kiezen voor Oostende als locatie voor je volgende evenement, is opteren voor een brede waaier aan mogelijkheden. Een badstad met een geschiedenis, een brede waaier aan unieke locaties, culinaire verwennerij en een uitgebreid aanbod aan ontspanningsmogelijkheden of onvergetelijke teambuildingsactiviteiten!

FORT NAPOLEON

Te midden van de Oostendse duinen vind je het historische Fort Napoleon. Ongetwijfeld een onvergetelijke locatie voor uiteenlopende bedrijfsevenementen, zoals seminaries, teambuildings, familiedagen, … De in-house brasserie verzorgt bovendien alle catering tot in de puntjes.

ACEG WELLINGTON RENBAAN OOSTENDE

Opteer je voor de ACEG Wellington Renbaan Oostende, dan kies je om jouw bedrijfsevent op een uitzonderlijke ligging en in een unieke setting te organiseren. Immers, de twee prachtige zalen van deze venue lenen zich uitstekend voor meetings, congressen, walking dinners, beurzen, … Zeker het ontdekken waard!

DE GROTE POST

De Grote Post deed decennialang dienst als postgebouw. Dit modernistische pand is vandaag een beschermd gebouw, waar congressen, seminaries of bedrijfsfeesten kunnen plaatsvinden. Met drie theaterzalen en tien polyvalente zalen zijn de mogelijkheden zonder meer eindeloos!

BLUEBRIDGE – OSTEND SCIENCE PARK

In Bluebridge – Ostend Science Park vind je enkel innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Ook in dit uitgesproken tech-research kader kan je inspirerende meetings tot maximaal 200 deelnemers organiseren.

DE CIERK

Op zoek naar een heuse unieke ervaring? Bij De Cierk – Fish food & Meet Market zit je ongetwijfeld op de juiste plaats. Deze locatie, de oude vismijn van Oostende, combineert dan ook prachtige vergaderzalen met een versmarkt van streekproducten. Zonder meer een echte topper!

KURSAAL OOSTENDE

Kursaal Oostende vind je op een strategische locatie, met name op de zeedijk en tegelijk in het stadscentrum van Oostende. Het is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België, met een auditorium, vier multifunctionele zalen en een meeting center.

PERSOONLIJK ADVIES

Wie een evenement in Oostende wenst te organiseren, kan sinds jaar en dag rekenen op ‘Meet in Oostende’ als dé perfecte partner hiervoor! Samen met jou gaat ‘Meet in Oostende’ op zoek naar de geschiktste locaties, restaurants, teambuildingactiviteiten, enz. Graag een voorstel op maat, of vragen omtrent een locatie? Aarzel niet, en geef het team van ‘Meet in Oostende’ een seintje. Hun medewerkers helpen je met veel plezier verder!

Congresbureau in Oostende – Meet in Oostende