Langs de Belgische kust is er geen plek zoals Oostende. De Stad aan Zee heeft het grootste aanbod aan 3 en 4 sterren hotels, maar biedt evenzeer tal van unieke eventlocaties. Dankzij hun authentieke karakter geven veel van onze historische sites een originele toets aan je meeting of event.

Oostende biedt een indrukwekkende variëteit aan teambuilding activiteiten, gaande van activiteiten op het strand naar citygames, tot grootschalige operaties in het Fort Napoleon.

Kursaal Oostende, Thermae Palace, Fort Napoleon, De Grote Post, Andromeda. Het zijn maar enkele van de vele meeting en congreslocaties. Dankzij de veelzijdigheid en diversiteit van locaties is Oostende de perfecte bestemming voor events van 5 tot wel 2000 personen.

Zo belangrijk als de infrastructuur is, zo belangrijk is ook goed eten. Gezien de nabijheid van de zee is het dan ook niet meer dan logisch dat verse vis een belangrijk gegeven is in vele van de Oostendse restaurants.

Ook qua bereikbaarheid scoort Oostende. De stad is zowel met de trein als de auto vlot bereikbaar. Er is zelfs een luchthaven. Bovendien bevinden alle voornaamste locaties zich op wandelafstand van elkaar.

Meet in Oostende is de expert ter plekke voor het organiseren van je meeting, incentive en congres in Oostende. Als congresbureau hebben wij een mooi overzicht over alle locaties en activiteiten in onze stad, waardoor wij de beste ideeën kunnen geven voor het organiseren van je volgende evenement. Aarzel in geen geval ons te contacteren, ons advies is steeds volledig gratis!