Ontsnap naar de betoverende rust van Landgoed Altenbroek. Landgoed Altenbroek is een magische plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich onderdompelen in een betoverende rust. Gelegen te midden van het glooiende heuvellandschap van de Voerstreek, biedt deze meeting & events locatie een ideale omgeving voor allerlei soorten bijeenkomsten. Het landgoed ligt ook gunstig ten opzichte van nabijgelegen steden, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor gasten uit de hele EU-regio.

De route naar Landgoed Altenbroek voert door schilderachtige dorpjes en langs uitgestrekte landerijen, waardoor gasten al direct in de juiste stemming komen voor wat hen te wachten staat. Bij aankomst kunnen ze genieten van de prachtige omgeving, want alle evenementenzalen bieden een adembenemend uitzicht en zijn rijkelijk voorzien van natuurlijk daglicht. De rustgevende sfeer en de schitterende omgeving vormen de perfecte setting voor zowel formele vergaderingen als informele bijeenkomsten.

Met maar liefst 43 kamers en 7 unieke vergaderlocaties is Landgoed Altenbroek geschikt voor diverse soorten evenementen en vergaderingen. Of het nu gaat om een groot congres, een intieme brainstormsessie of een bruiloft, hier is altijd een passende ruimte beschikbaar. Bovendien kunnen gasten gebruikmaken van break-out ruimtes, zowel binnen als buiten op de zonnige binnenkoer. Het landgoed heeft uitgestrekte landerijen die ook dienen als uitstekende locaties voor teambuildingactiviteiten. Het ervaren events team staat klaar om samen met de gasten unieke en op maat gemaakte activiteiten te organiseren die de teamgeest versterken.

Op culinair gebied zullen gasten worden verwend door het ervaren keukenteam van Landgoed Altenbroek. Met hun jarenlange ervaring in gerenommeerde zaken weten zij gerechten te creëren die ware culinaire hoogstandjes zijn. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een smakelijke lunch of een feestelijk buffet, het team zorgt ervoor dat elke maaltijd een ware belevenis is. Daarnaast biedt het landgoed de mogelijkheid om alle evenement- en vergaderarrangementen op maat te maken, zodat aan alle specifieke wensen en behoeften van de gasten kan worden voldaan.

Het team van professionals op Landgoed Altenbroek staat altijd klaar om mee te denken en te helpen bij het plannen van een onvergetelijk verblijf. Of het nu gaat om het regelen van speciale verzoeken, het adviseren over activiteiten in de omgeving of het assisteren bij het opzetten van een thema-evenement, zij zorgen ervoor dat elk evenement tot in de kleinste details wordt verzorgd. Het doel is om gasten een herinneringswaardige ervaring te bieden waar ze nog lang met plezier aan terugdenken.