The Hotel Brussels – Luxe hotel Brussel centrum

Hier is het, op de modieuze Waterloolaan van Brussel: The Hotel. één van de meest exclusieve en stijlvolle hotels in Brussel. Een adembenemend uitzicht over de stad en een uitstekende bereikbaarheid. Ervaar een moderne lifestyle en een persoonlijke service die u bij elk bezoek nog verder zal zien evolueren.

The Hotel. beschikt over 421 gerenoveerde kamers waaronder verschillende suites. Alle kamers zijn ruim, licht en hebben een geweldig uitzicht op de Brusselse skyline.  Blijf tijdens uw verblijf in contact met iedereen dankzij onbeperkte gratis WiFi-toegang in het hele hotel, flatscreen-tv en Mediahub™ in de Deluxe Panorama kamers en suites. Hier vinden globetrotters, op rondreis voor business of pleasure, hét adres bij uitstek wanneer ze op zoek zijn naar een stijlvol en luxueus hotel in Brussel.

U verblijft vlakbij de boutiques van de meest prestigieuze merken aan de Waterloolaan en de Louizalaan. Een taxi of het openbaar vervoer brengt u in een mum van tijd naar de gebouwen van de Europese Unie. Op wandelafstand vindt u de antiekwinkels en chocolatiers op de Zavel, het museum van Magritte, het Paleis voor Schone Kunsten, het Square Brussels Meeting Centre en de prachtige Grote Markt.