Verbaas je gasten vanop een ongeziene eventlocatie

Bij evenementen gaat het steevast om emoties en beleving. De locatie speelt daarbij uiteraard een cruciale rol.
Skyline Park is zonder twijfel een toplocatie in hartje West-Vlaanderen voor events, meetings en workshops. Onze unieke en ultramoderne eventlocatie is gelegen op 40 meter hoogte en biedt jou en je gasten een fenomenaal uitzicht op de wijde omgeving. Onze uiterst flexibele eventruimtes hebben de meest geavanceerde apparatuur in huis om een blijvende indruk na te laten. Daarnaast kan je ook terecht in onze volledig uitgeruste vergaderzalen, trainingsruimtes en boardrooms.

Welke ruimte je ook kiest, je kan steeds gebruik maken van de ruime gratis parking, de stijlvolle ontvangstbalie met welkomstschermen, technische ondersteuning en supersnel internet.

Creëer hier de ultieme event-ervaring

Skyline Park is de perfecte eventlocatie voor elk soort evenement:

  • Bedrijfsfeesten, conferenties en congressen
  • Meetings en presentaties
  • Workshops en opleidingen
  • Productlanceringen
  • Persvoorstellingen
  • Privéfeesten

Beschikbare eventruimtes in Skyline Park

SkyTheater
Capaciteit: 200 personen

Deze grote seminarieruimte heeft een maximumcapaciteit van 200 personen en is voorzien van alle technologische snufjes, waaronder draadloze microfoons, een haarscherpe laserprojector met een helderheid van 15000 lumen, een professionele licht- en geluidsinstallatie en een afzonderlijke regiekamer.
De vele hoge glaspartijen laten je genieten van het unieke uitzicht op Izegem en wijde omgeving vanop 40 meter hoogte.

SkyBar
Capaciteit: 150 personen

Deze ruimte beschikt over een magnifieke bar van ruim acht meter lang.

Hier kan je ook gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde software voor aankondigingen.
De SkyBar ligt in het verlengde van het SkyTheater en biedt ook toegang tot het buitenterras.
Kortom: de ideale plek om te genieten van een hapje en/of een drankje.

SkyLounge
Capaciteit: 150 personen

De ultramoderne SkyLounge met mooie houten plankenvloer is uitermate geschikt voor kleinere events en is perfect combineerbaar met de volledig uitgeruste SkyBar. Ook hier kan je gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde software voor aankondigingen. Laat je verbluffen door het adembenemende uitzicht op Roeselare en wijde omgeving vanop 44 meter hoogte.

Creative Hub
Capaciteit: 40 personen

Wil je graag een grotere activiteit, training of creative vergadering organiseren, dan is de Creative Hub écht iets voor jou. De werk- én vergaderruimte is sfeervol aangekleed en de grote raampartijen zorgen voor het nodige licht. Daarnaast is de Creative Hub ook uitgerust met een interactief scherm van 85″ op een verrijdbare voet.

Volledig uitgeruste vergaderzalen, boardrooms en trainingsruimte

Vergaderzalen en boardrooms
Capaciteit: 2 – 40 personen

Wanneer je een ruimte nodig hebt om in alle rust te vergaderen, kan je in de vergaderzalen of boardrooms terecht. Hier overleg je ongestoord met je team, neem je een sollicitatiegesprek af of hou je een bespreking met een belangrijke klant in een professionele omgeving. Elke vergaderruimte of boardroom heeft toegang tot een lobby die je vrij kan gebruiken als breakout-ruimte.

Trainingsruimte
Capaciteit: 48 personen

De opleidingsruimte is een multifunctionele zaal die plaats biedt aan maximaal 48 personen in klas- of U-opstelling. Je beschikt er over een projector met een helderheid van 6000 lumen en een volledig uitgeruste geluidsinstallatie met draadloze microfoons, perfect voor het geven van kwalitatieve opleidingen, presentaties, enz.

Catering

Voor evenementen biedt Skyline Park keuze uit drie vaste cateringsbedrijven: Fruy, Gourmet Invent en Ma Kwizien. Zij verzorgen alle catering tot in de puntjes en in lijn met jouw event. Wie een vergaderzaal of boardroom boekt, hoeft geen honger te lijden. Op aanvraag kunnen wij zorgen voor ontbijt, versnaperingen en/of broodjes.

Parking

Skyline Park is makkelijk te bereiken via het op- en afrittencomplex van de E403 en de N36. Er is een ruime en verlichte parking die bovendien gratis is. Naast de 400 parkeerplaatsen zijn er ook een aantal oplaadpunten voor elektrische wagens.