Ontdek een verfrissende teamervaring!

Ontsnap even aan het kantoorleven en geef je team een welverdiende pauze met een onvergetelijke activiteit. Bij ons vind je workshops en lezingen die de ultieme teambuilding bieden, zonder dat je hoeft te kiezen voor standaardactiviteiten zoals paintball.

Bepaal zelf wanneer het jou en je team het beste uitkomt. Onze teambuildingactiviteiten zijn beschikbaar op doordeweekse dagen, zowel overdag als ’s avonds (9:00-22:00 uur). Daarnaast bieden we ook mogelijkheden op zaterdag (9:00-17:00 uur). En dat alles op maar liefst 9 verschillende locaties in België: Grimbergen, Haasrode, Halle, Hasselt, Jambes (Namen), Kortrijk, Luik, Melle en Ukkel.

Verrijk je team met inspirerende workshops

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, we staan klaar om samen met jou de ideale formule te vinden voor jullie teammoment.

In onze kookworkshops steek je samen met je collega’s de handen uit de mouwen in een professionele keuken, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Of het nu gaat om een gezellige BBQ, het bereiden van een gezonde lunch of een ander thema, je zult nog lang napraten over wat jullie hebben geleerd! Kies voor een korte teambuilding van 1 uur of ga intensiever aan de slag met een sessie van 3 uur. En daarna? Geniet gezellig samen van een maaltijd, terwijl wij de afwas voor onze rekening nemen.

Wil je iets bijzonders? Doe mee met ons moorddiner, waarin je niet alleen een heerlijke maaltijd bereidt, maar ook een spannend moordmysterie oplost. Perfect voor nieuwsgierige speurneuzen en voor het versterken van de band met je collega’s.

Samen groeien

Bijleren was nog nooit zo interessant! Onze lezingen bieden waardevolle inzichten over verschillende onderwerpen, terwijl je team actief in gesprek gaat met onze deskundige sprekers. Ontdek tips en tricks voor een gezonde levensstijl, leer hoe je etiketten kunt ontcijferen of verbeter je timemanagementvaardigheden.

Als je van wat competitie houdt, hebben we ook een boeiende quiz voor je, boordevol interessante feiten en handige tips voor een gezonde levensstijl.

En er is nog veel meer! Ontdek alle mogelijke thema’s op onze website. Alle activiteiten worden aangeboden in het Nederlands, Frans en Engels.

Past dit perfect bij jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en binnen twee werkdagen hoor je van ons.