Het laatste nieuws

Organiseer een inspirerende bijeenkomst in het bos om creativiteit, verbinding en blijvende herinneringen te stimuleren. Laat de natuur uw deelnemers inspireren om een duurzamere toekomst vorm te geven. Met 40 IACC-gecertificeerde vergaderzalen en veel buitenruimtes biedt Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels verschillende mogelijkheden voor vergaderingen aan de rand van Brussel, te midden van het prachtige Zoniënwoud.

VIRTUAL VISIT

MAAK UW TEAMGEEST WAKKER

Omdat elk team het verdient om ook buiten de werkplek met elkaar in contact te komen, zijn zij er om jullie unieke teambuildingervaringen te bieden, zowel binnen als buiten. Ga met hen mee op ontdekkingstocht, versterk jullie band en creëer blijvende herinneringen in het hart van de natuur.

ONTDEK

BARBECUE OF GARDEN PARTY?

Organiseer een gedenkwaardige barbecue in het luxe 4-sterrenhotel & resort, met een prachtig uitzicht op het Zoniënwoud. De tuin, het terras, de ‘summer garden’ wachten op u! Slecht weer? Er is altijd een kwalitatief plan B dankzij het ruime restaurant van 1000 m² en de balzaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het weer.

MEER WETEN?

Contacteer het team: rfp@dolcelahulpe.com of via telefoon: +32 2 290 98 24

Uw meetingplaats in Brussel – Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels