Het laatste nieuws

Staak de zoektocht naar de ideale vergader- en eventlocatie; je bent er al. MeetDistrict Brussel is jouw one-stop locatie voor je volgende werkbijeenkomst in het hartje van de Belgische hoofdstad.

MeetDistrict Brussel werd tot stand gebracht met het doel om stress te verminderen, mensen samen te brengen en focus te waarborgen. Zet je neer, open je laptop en begin aan je dag terwijl je geniet van deze lichtrijke, gezellige en inspirerende locatie. Op slechts twintig minuten wandelen van de Brusselse Grote Markt vind je:

  • 5 vergaderruimtes
  • 2 boardrooms
  • 1 PitchArena
  • open werkruimte voor je volledige team

Zoals iedere MeetDistrict-locatie is ook MeetDistrict Brussel uitgerust met een slimme infrastructuur. De handige MeetDistrict-applicatie verleent toegang tot de beschikbare vergader– en eventruimtes, de parkeergarage en schenkt zelfs een kopje koffie voor je uit. Daarbovenop hecht MeetDistrict veel waarde aan het bieden van gezonde, veilige en duurzame werkruimtes met veel aandacht voor luchtkwaliteit en ecologische impact. Er werden namelijk niet voor niets verschillende ISO-certificeringen in de wacht gesleept; dat noemen we pas slim!

Ondanks de aanwezigheid van deze digitale faciliteiten, staat MeetDistrict in de eerste plaats garant voor een hartelijke service. Ons FrontDesk-team zorgt voor een warme verwelkoming van jou en je gasten en brengt alles in gereedheid voor een succesvolle dag. Heb je specifieke cateringwensen? Laten we even samen zitten om de mogelijkheden te bespreken.

MeetDistrict Brussel praktisch:

  • Nabijheid van meerdere bus- en metrohaltes
  • Dichtbij de Brusselse Ring
  • Parkeergelegenheid ter plaatse

Ben je er klaar voor om je vergadering naar een hoger niveau te tillen? We ontvangen je graag bij MeetDistrict Brussel.

Stijlvolle plug & play werkplekken – MeetDistrict Spectrum Brussel