Welkom bij MeetDistrict!

Ben je op zoek naar een stijlvolle, inspirerende en gezonde kantoor-, event of vergaderruimte? Dan ben je bij MeetDistrict aan het juiste adres.

We zijn gevestigd in Berchem, Brussel, Diegem en Gent en voorzien onze klanten/members van een full-service, exclusieve en productieve werkplek. Dagelijks staan onze Community Hosts klanten bij om hen voor alle praktische zaken te ontzorgen. Daarnaast maken members gebruik van onze intelligente applicatie voor overkoepelende faciliteiten, zoals het binnenrijden in de parking,  nemen van koffie, of openen van een vergaderruimte.

Work as you are

Je kan intrekken in één van onze PrivateOffices waar we tot meer dan 80 werkplekken kunnen voorzien, of in onze SharedOffice aan je eigen bureau. Liever clean desk? Dan kies je tussen een FlexSeat in onze LoudDistrict of SilentDistrict, of onze bruisende SocialSpace. Hoe jouw werkdag eruit ziet en waar je die beleeft, dat kies jij. Wij zorgen ervoor dat het voor jou slechts een kwestie is van plug & play.

Spring snel in één van onze PhoneBooths of boek een MeetBox als je iets te bespreken hebt. Boek je een vergaderruimte, dan is daar standaard een presentatiescherm en schrijfmateriaal aanwezig, daarbovenop kan je beroep doen op allerhande faciliteiten om alles uit je meeting te halen.

Boek één van onze BreakOut Rooms als je een groter project of een opleiding voor een grotere groep in gedachten hebt. Hier faciliteren we telkens zo’n 80 personen. Als je nóg grotere plannen hebt, dan zitten we graag even samen om de verdere mogelijkheden te bekijken.

Team MeetDistrict

Bij MeetDistrict luidt: happy to help! Zowel voor onze collega’s van het FrontOffice-team, als voor onze BackOffice-collega’s. Wij werken tussen onze klanten, wat maakt dat we ten allen tijde beschikbaar zijn voor allerhande feedback. Het maakt niet uit of het komt van voor of van achter de schermen, serviced workspace nemen we serieus en verlenen we met de breedste glimlach.

Smart & Healthy workspaces

Wat wij onontbeerlijk achten qua ideale werkomgeving zijn uitstraling, efficiëntie, gezondheid, duurzaamheid en ontzorging. Geniet van een gezellige, doch zakelijke werkomgeving met voldoende daglicht, een constante CO²-monitoring en een vlotte internetverbinding, vertrouw op onze materiaalkeuzes en maak gebruik van onze MeetDistrict-applicatie die werd geïntegreerd in alle werk- en vergaderfaciliteiten. Slechts enkele zaken die aantonen dat we streven naar de meest optimale werkplek.

MeetDistrict Brussel ligt naast de Brusselse Kleine Ring, is een steenworp verwijderd van metrostation Madou en meerdere bushaltes en bevindt zich op slechts een kwartier wandelen van Station Brussel Centraal. Bij ons zit je middenin de stad, ideaal voor liefhebbers van een bruisende omgeving.

Honger? Naast de standaardfaciliteiten op onze MarktPlaats geniet je van talrijke lunchopties in de buurt. En Team MeetDistrict kan natuurlijk ook altijd iets voor je regelen. Happy to help!