Het Nieuwe 4-Sterrenparadijs: Van Der Valk Mechelen

Verscholen in het indrukwekkende gebouw op het Rode-Kruisplein in Mechelen, biedt het fonkelnieuwe 4-sterren Van der Valk Hotel Mechelen een schatkist aan mogelijkheden om u en uw gasten een onvergetelijke dag en avond te bezorgen.

Of het nu gaat om een trouwerij, een bedrijfsevenement, of een intieme vergadering, onze unieke combinatie van in-house catering, 124 comfortabele kamers, 6 multifunctionele vergader- en feestzalen, en een professioneel evenemententeam zorgen ervoor dat we u een totaalpakket kunnen bieden voor al uw vergader- en evenementenbehoeften.

Faciliteiten

Het Van Der Valk Hotel Mechelen beschikt over 6 multifunctionele vergader- en feestzalen met een capaciteit tot 200 personen in theateropstelling of 224 personen voor een diner.

Dankzij de modulaire inrichting van ons hotel kunnen we de veelzijdige ruimtes combineren om aan al uw wensen te voldoen. Sluit uw succesvolle vergadering af met een gezellig drankje in “Bar Bernard”. Voor een heerlijke zakenlunch of een uitgebreid driegangenmenu kunt u terecht in restaurant “Ouwen Dok”, dat zijn naam ontleent aan de oorspronkelijke bestemming van het gebouw. Op vrijdagavonden kunt u genieten van ons verrukkelijke Live Cooking Buffet in onze prachtige zaal met uitzicht op de sierlijke vijver. En voor een heerlijke zondagse brunch bent u bij ons aan het juiste adres.

Locatie

Gelegen vlakbij de afrit van de E19, bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van het historische stadscentrum van Mechelen. Uw auto kunt u veilig parkeren op onze ruime parkeerplaats voor het hotel. Reist u liever met de trein? Binnen 10 minuten na aankomst op Mechelen Centraal staat u via het openbaar vervoer in onze prachtige lobby.