MCA LABS is dé locatie voor jouw volgende vergaderruimte of coworking space! Het is ideaal gelegen in Antwerpen Zuid, gemakkelijk bereikbaar op wandelafstand van Q Park Steendok, bus & tramhaltes (Antwerpen Museum) en het treinstation van Antwerpen Zuid. Met een prachtig uitzicht op de Schelde, zal je geïnspireerd worden door de schoonheid van de omgeving elke keer dat je door onze deuren loopt.

Onze moderne en ruime vergaderzalen zijn ontworpen om creativiteit, productiviteit en samenwerking te stimuleren. Elke zaal is uitgerust met state-of-the-art technologie zoals high-speed Wi-Fi, interactieve whiteboards, projectoren en geluidssystemen om naadloze presentaties en productieve discussies te garanderen. Met vergaderruimten voor maximaal 12 personen en evenementenruimten voor maximaal 80 personen hebben we een ruimte voor elke behoefte. Of je nu een klein bedrijf, startup of solo ondernemer bent, MCA LABS heeft de perfecte ruimte voor jou om te vergaderen, te brainstormen en te groeien.

Onze coworking space biedt een dynamische en collaboratieve omgeving, waar je kan netwerken met gelijkgestemden en relaties kunt opbouwen die jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen. Ons flexibele, open ontwerp met individuele vaste of flexibele bureaus bevordert een creatieve en innovatieve sfeer, terwijl privékantoren en privévergaderruimten een professionele en intieme omgeving bieden voor meer gericht werk.

Bij MCA LABS begrijpen we dat jouw werkomgeving je productiviteit sterk kan beïnvloeden. Daarom hebben we een coworking space gecreëerd die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed voelt. Ons hospitality team ontvangt je met een warm welkom en staat klaar om je in verschillende behoeften te voorzien. Ons maritieme interieur, met lichte, met natuurlijk licht gevulde ruimtes, comfortabel meubilair en een moderne inrichting, creëert een gastvrije en uitnodigende sfeer voor zowel jou als je klanten. Met toegang tot eersteklas faciliteiten en diensten zoals phonebooths, break-out ruimtes, keukens, gemeenschappelijke ruimtes, snacks, drankjes en koffie, heb je alles wat je nodig hebt om efficiënt en effectief te werken.

Of je nu op zoek bent naar een vergaderruimte voor jouw volgende presentatie, een coworking space om je te helpen netwerken en groeien, of een privékantoor om geconcentreerd te werken, MCA LABS heeft de perfecte oplossing voor jou. Reserveer vandaag nog en ervaar zelf waarom MCA LABS de beste locatie is voor jouw volgende vergaderruimte of coworking space!